Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

Illusion M6Combo

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
johnmax



Založen: 24.11.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 7:08 pm    Předmět: Illusion M6Combo Citovat

Zdravím,chtěl bych se zeptat zda se někomu zobrazují podrobnosti o pořadech na daném kanálu. Po zmačknutí tlačítka EPG se mi zobrazí dolní lišta s udaji o programu a po druhém zmačknutí se objeví modrý obdelník ,kde by se měli zobrazit podrobnější informace o pořadu. Mě se zobrazí jen čistý obdélník,žádné info. Díky za každou radu.

Naposledy upravil johnmax dne po listopad 24, 2008 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 537

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 7:30 pm    Předmět: Citovat

záleží jak u kterého "paketu"........... Wink
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnmax



Založen: 24.11.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2008 1:01 pm    Předmět: Info o programech Citovat

Díky za odpověď. Ale nevím,nemám to skoro nikde. U kterých paketů to třeba jde ? Myslím česky mluvících kanálů. Prý se zobrazuje i kolik uběhlo pořadu a další podrobnosti. Nebudu potřebovat novějši firmware. Koukal jsem po něm,ale na M6Combo jsem nic moc nenašel,díky.
_________________
Illusion M6 Combo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Y@rin



Založen: 9.7.2006
Příspěvky: 90

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2008 2:05 pm    Předmět: Citovat

Na astře 3 je to skoro na každém kanálu, na intelu to naopak není skoro nikde.
_________________
PowerSky CISK 8210+SG2100+60cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní