Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

Illusion M3 Combo a podpora karet CryptoWorks

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jarpa76



Založen: 15.5.2010
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: so květen 15, 2010 4:47 pm    Předmět: Illusion M3 Combo a podpora karet CryptoWorks Citovat

Zdravim vsechny v konfere,
zaroven se omlouvam pokud bude muj dotaz nemistny pripadne jiz nekde zodpovezeny. Jsem lamka, ktera s timto prijimacem dnes zacina. Snazim se prolezat ruzna fora, googlit, ale proc se zaroven nezeptat zkusenych. Prosim tedy o radu nebo aspon nakopnuti.
Mam Illusion M3 C a kartu CS-Link gital, kterou bych rad v pristroji pouzival.Zadne EMU pres Vectru zatim nezamyslim.
V pristroji jsou natazene aplikace nMulticam2 V2.43 a vectra5.49.
Kdyz dam kartu do ctecky,multicam hlasi ze je karta "LOCK".Skenovani satelitu astra 23.5 vyjde co se tyce nabidky kanalu CSlink naprazdno.Parametry transponderu jsem doplnil.
Muj dotaz tedy zni, jaky plugin je potreba doinstalovat, aby ctecka podporovala karty CryptoWorks?
Jeste jednou dekuji za radu.

...no,upravuji svuj dotaz, protoze jsem se mezitim docetl, ze plugin multicam podporuje carty CW. Jak mam tedy nastavit tu podporu v multicamu?Pise,ze po stisku cerveneho tlacitka bude dostupna karta CW. U teto hlasky se bud objevuje krizek, nebo mizi. Jedine dalsi aktivni tlacitko je modre "about". Jak mam ulozit nastaveni pro dostupnost CW karty, kdyz to porad hlasi CARD "LOCK". A sken satelitu je prazdny. Nebo nachazi jen mnou nechtene stanice?
Diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dejvi121



Založen: 6.1.2006
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2010 4:58 pm    Předmět: Re: Illusion M3 Combo a podpora karet CryptoWorks Citovat

jarpa76 napsal:
Zdravim vsechny v konfere,
zaroven se omlouvam pokud bude muj dotaz nemistny pripadne jiz nekde zodpovezeny. Jsem lamka, ktera s timto prijimacem dnes zacina. Snazim se prolezat ruzna fora, googlit, ale proc se zaroven nezeptat zkusenych. Prosim tedy o radu nebo aspon nakopnuti.
Mam Illusion M3 C a kartu CS-Link gital, kterou bych rad v pristroji pouzival.Zadne EMU pres Vectru zatim nezamyslim.
V pristroji jsou natazene aplikace nMulticam2 V2.43 a vectra5.49.
Kdyz dam kartu do ctecky,multicam hlasi ze je karta "LOCK".Skenovani satelitu astra 23.5 vyjde co se tyce nabidky kanalu CSlink naprazdno.Parametry transponderu jsem doplnil.
Muj dotaz tedy zni, jaky plugin je potreba doinstalovat, aby ctecka podporovala karty CryptoWorks?
Jeste jednou dekuji za radu.

...no,upravuji svuj dotaz, protoze jsem se mezitim docetl, ze plugin multicam podporuje carty CW. Jak mam tedy nastavit tu podporu v multicamu?Pise,ze po stisku cerveneho tlacitka bude dostupna karta CW. U teto hlasky se bud objevuje krizek, nebo mizi. Jedine dalsi aktivni tlacitko je modre "about". Jak mam ulozit nastaveni pro dostupnost CW karty, kdyz to porad hlasi CARD "LOCK". A sken satelitu je prazdny. Nebo nachazi jen mnou nechtene stanice?
Diky


No pokud se nemýlím, když je karta zamknuta, výrobce s ní dodává vždy i kód k odemknutí. Ale to musíš udělat v jiným přijímači, kde je možná i správa karty. Nebo mít aspoň CAM modul. V Illusionu karta odemknout nejde. Jinak u toho červeného tlačítka v nMulticam2 V2.43 je pouze povolení zápisů na kartu nebo zakázání. Je to vlasně softwarový blocker. Blocker je ti ale k ničemu, takže ten křížek tam musíš mít, aby ti ty zápisy na kartu chodili. Jinak to CARD LOCK hlásí vždy i když je odemčená. Takže spíš musíš počkat až přijdou zápisy. Toť vše. Jak jednoduché Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní