Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

2x Illusion M3

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1021
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 10:06 am    Předmět: 2x Illusion M3 Citovat

Zdravim vospolok.
Mam dva prijmace Illusion M3. Na jednom bez problemov chodi CW karta (odskusana T&T aj Gital), no na druhom to neviem rozchodit. V oboch mam rovnaky FW, rovnaky multicam.
Co ma vsak prekvapilo, prijmace nie su celkom rovnako velke, aj ked su oba M3 (v menu-> info o prijmaci maju pri HW oba M3S).
Jeden je trochu vacsi, na dvierkach pre kartu nema ziadny napis, na tom mi karta bezi bezproblemovo.
Druhy je o par cm mensi na hlbku, na dvierkach ma napis: "ILLUSION sat M3 CONAX". V tomto bol povodne Kyng, kde karta sla, dal som tam FW (M3v671,skusal som aj M3v673), rozne Multicamy (aj taky, ktory v tom prvom ide). Ked vojdem do menu Multicamu, je tam predvolena citacka A, kde kartu nevidi. Ak prepnem na citacku B, tak vycita info z karty, ale aj napriek tomu po odchode z menu programy nerozkoduje. Javi sa to, akoby odchodom z Multicamu a z menu prijmaca sa to opat preplo na citacku A. Crying or Very sad
Zdielanie kariet funguje, dal som do oboch Unidru,v "dobrom" mam kartu, potom aj ten problemovy rozkoduje programy (ktory nechcel bezat s kartou)

Najde sa niekto, co rozchodil "Illusion M3 CONAX" s multicamom a CW kartou?

Uz mi to totiz pripada, ze tento (M3 CONAX) asi s Multicamom a kartou nevie chodit korektne. Zeby iny HW? Ma stym niekto skusenosti ?
Dik za odpovede.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dejvi121



Založen: 6.1.2006
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 8:13 am    Předmět: Citovat

Měl jsem tento problém taky, ale po experimentech v různých kombinacích verzí firmware-vectra-multicam se mi to povedlo rozchodit.

Laughing Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
juraj975



Založen: 2.9.2010
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2010 8:34 am    Předmět: Citovat

A môžeš sa pozrieť na akú kombináciu si nakoniec prišiel pls !!!
Tiež sa s tým chystám zápasiť. Ďíík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
juraj975



Založen: 2.9.2010
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2010 8:35 am    Předmět: Citovat

Inak mám tiež Ilusion M3 conax
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní