Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

ORF HD Paket free
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 10:38 am    Předmět: ORF HD Paket free Citovat

Nevím zda tuto zprávu tady někdo zaregistroval ale jak vidím v obsahu fora tak spíš nikoliv i když je to už cca 4 dny známá ověřená informace ze všech možných dalších sat. for.Tento paket jede komplet v EMU na přijímačích jako např. Edision .Je prý už jen otázkou času kdy to půjde i na ostatních modelech jiných přijímačů takže jsem zvědav zda se této role zhostí i zde některý zdatný odborník pro tuto oblast a vytvoří odpovídající emulátor pro PH6010.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 534

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 11:07 am    Předmět: Citovat

ty asi ne,ale my ano.... Wink
http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=7898

_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 11:25 am    Předmět: RE: Citovat

Hm ,sorry děkuji za upozornění ale popravdě řečeno bych tuto zprávu podle zvyklostí jiných sat for nejspíše očekával někde v úvodu obsahu vláken přímo pro PH6010 s tím aby se to dostalo do povědomí mnoha dalších uživatelů těchto dnes již legendárních přijímačů ph6010.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 534

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 1:38 pm    Předmět: Citovat

ok,já si myslím Wink ,že to admin zadal do správné sekce,když je to CW...
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 2:34 pm    Předmět: RE: Citovat

Souhlas máš pravdu že je to ve správné sekci prostě to spíše mě při prvotním hledání nenapadlo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
havlicek



Založen: 10.11.2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 5:44 pm    Předmět: Citovat

Podařilo se někomu paket Austria Sat na Philipsovi rozchodit?Můžete
napsat podrobnosti?Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 2:12 pm    Předmět: RE: Citovat

Asi ne jinak by tu toho bylo plno ale jak vidět nebude to asi tak brzy jak jsem si myslel do té doby snad už ORF vstoupí do nějaké avizované změny která má zabránit příjem v EMU.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4273
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 11:53 pm    Předmět: Citovat

testuje vysel novy emu fix pro paket ORF,je k dispozici na http://sat-upload.net/data/3010_6010_EMU_05_08___Softcam_keys_03-01-2011.zip
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jizek



Založen: 25.11.2005
Příspěvky: 160

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 7:30 am    Předmět: Citovat

admin napsal:
testuje vysel novy emu fix pro paket ORF,je k dispozici na http://sat-upload.net/data/3010_6010_EMU_05_08___Softcam_keys_03-01-2011.zip


Včera jsem paket rozjel na starý emufix 2.7 + fw 6.50 (vše ktm), stačilo jen doplnit klíče v softcam.key a v settingu nastavit caid "0D05".
Laughing
Nejely nějaký MTV - možná chybně nastavený setting , dál jsem už nehledal, ale možná taky ani pojedou. Dívám se, že v přiloženém softcamu je doplněno podstatně více klíčů , možná to bude i tím....
Very Happy jizek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 8:50 am    Předmět: RE: Citovat

No zkouším to zatím na dreamboxu u kterého to jede na jakýkoliv EMU po stažení softcamu ale nejdou skutečně ty MTV AXN a dorcel tak nevím ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1021
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 9:42 pm    Předmět: Citovat

Hm.. tak som zaktualizoval nejaky starsi softcam a narychlo urobil setting s par programami. Kto by sa chcel inspirovat, najde to tu: http://www.ulozto.sk/7249223/p6010-cw2011-zip.
Setting momentalne neobsahuje kompletny balik,mozno casom urobim kompletku, je to len na inspiraciu pre pripadnych zaujemcov a na overenie si, ze to chodi ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:10 pm    Předmět: RE: Citovat

Jede to jen na SW 6.50 nebo i na 8.10 ??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1021
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:17 am    Předmět: Citovat

Neskusal som, ale ak ti slo na tom Digi EMU, tak by to mohlo ist.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 11:26 am    Předmět: RE: Citovat

Ale Bulsat jde na SW 8.10 , tak bych chtěl jen přidat ORF.

Digi jelo na 6.50 , ale Bulsatcom jel jen na 8.10+Emu Fix 05.07..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
havlicek



Založen: 10.11.2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

Mně to funguje bezchybně fw 6.50 je to starý dobrý a odskoušený.
V čem je 8.10 lepší?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní