Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Astra 23,5 FTA + Kabel Deutschland

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kolbi



Založen: 25.9.2008
Příspěvky: 11
Bydliště: Středočeský kraj

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 9:43 pm    Předmět: Astra 23,5 FTA + Kabel Deutschland Citovat

Ahojte, mám prosbu. Neměl by někdo funkční settings do Phillipse 6010 na astru 23,5 fta + kabel D? Nějak se mi ho nedaří vytvořit. Stáhnu vždycky z Lyngsatu DSXeditem, ale když pak kanály uložím mám uplně rozm...... transpordéry. Už nevím jak dál, asi mám dlouhé vedení. díky za pomoc nebo za nakopnutí, proč se mě vždycky ty traspordéry rozjebou.
_________________
Kolbi, 2x Edison Argus Mini IP, 2x DSX6010, parabola 80cm, LNB TWIN
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 8:54 am    Předmět: Re: Citovat

Asi to budeš muset udělat manuálně..
Použij na info :
http://cz.kingofsat.net/satellites.php
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
paran



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 965

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 1:00 am    Předmět: Re: Astra 23,5 FTA + Kabel Deutschland Citovat

kolbi napsal:
Ahojte, mám prosbu. Neměl by někdo funkční settings do Phillipse 6010 na astru 23,5 fta + kabel D? Nějak se mi ho nedaří vytvořit. Stáhnu vždycky z Lyngsatu DSXeditem, ale když pak kanály uložím mám uplně rozm...... transpordéry. Už nevím jak dál, asi mám dlouhé vedení. díky za pomoc nebo za nakopnutí, proč se mě vždycky ty traspordéry rozjebou.


Sice nevim co si od toho slibujes ale tech par kanalu, ktere jedou v emu z paketu Digital Free na filipovi urcite nepojedou.... jedine by mi nejak uniklo ze filip umi mpeg4 Laughing Laughing

_________________
----------------------------------------------------
DM800HD PVR+DM7000S+Philips 6010(4MB,PL)+SRT-V50+kovosat 140
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pit-ris



Založen: 25.7.2007
Příspěvky: 182
Bydliště: Moravia

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 6:28 am    Předmět: Re: Astra 23,5 FTA + Kabel Deutschland Citovat

paran napsal:
kolbi napsal:
Ahojte, mám prosbu. Neměl by někdo funkční settings do Phillipse 6010 na astru 23,5 fta + kabel D? Nějak se mi ho nedaří vytvořit. Stáhnu vždycky z Lyngsatu DSXeditem, ale když pak kanály uložím mám uplně rozm...... transpordéry. Už nevím jak dál, asi mám dlouhé vedení. díky za pomoc nebo za nakopnutí, proč se mě vždycky ty traspordéry rozjebou.


Sice nevim co si od toho slibujes ale tech par kanalu, ktere jedou v emu z paketu Digital Free na filipovi urcite nepojedou.... jedine by mi nejak uniklo ze filip umi mpeg4 Laughing Laughing


for paran: tak to nemáš pravdu. kanály na frekvecích 11475 V 27500 a 12725 V 27500 jdou v EMU - Nagra 2. Nemám odzkoušeno na Filípkovi, ale na Opticum 8000 2CICX na to koukám už víc jak rok. Pro zajímavost přidávám přehlet co jde v SD.
11475 V 27500 - PRO TV; Kabel digital info; France 2; ANN/Tunis7;
12725 V 27500 - DUNA TV/Caspio; SKY News; Iran Music/pdf Chanel; RTVi Info/FMC; Anixe SD; BN Sat; PhoCNE/VTV4

Pit-ris
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
paran



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 965

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 10:01 am    Předmět: Citovat

jj tak to je klidne mozne SD by v tom pripade meli na filipovi jet, ale myslim ze tazateli slo asi o vice atraktivni kanaly z tohoto baliku a ty jsou bohuzel v mpeg4.
_________________
----------------------------------------------------
DM800HD PVR+DM7000S+Philips 6010(4MB,PL)+SRT-V50+kovosat 140
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní