Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

cs link do philips 6010

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
parez



Založen: 28.7.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 3:06 pm    Předmět: cs link do philips 6010 Citovat

Dobrý den, můžete mi prosím poradit jaký seting a firmware nahrát do mého philipse, když ho chci používat s katrou cs-link pro Astru 23,5? Nějaké firmware už jsem nahrál, ale vždy mi to píše něco jako "vložte smart card" za rychlou odpověď předem DĚKUJI
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 10:42 pm    Předmět: RE: Citovat

Nedáváš tam tu kartu obráceně ? Má se dávat čipem nahoru.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
parez



Založen: 28.7.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 11:31 pm    Předmět: Citovat

dávám ji čipem nahoru a je plně funkční (v IPboxu HD 91)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pit-ris



Založen: 25.7.2007
Příspěvky: 182
Bydliště: Moravia

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 6:20 am    Předmět: Citovat

bylo to tu už hodněkrát řešeno .... zkus podpora - záloha původních souborů - Philips 6010 ... pokud jsi tohle absolvoval a nejde ti to, tak mi napiš do SZ a domluvíme se.
Pit-ris
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 7:00 am    Předmět: CS link Citovat

Co se tyce fw bych se primlouval za 4.33 Gital, setting zde uvedeny, je uni to znamena Skylink i CS link + radia, nutno v DSX Editu vyhazet nepotrebne dle providera, opravneni a seradit dle vlastniho vkusu.

http://www.edisk.cz/stahni/45503/6010uni.bin_32KB.html

Jinak je mozne, ze tam ma z dob jupicka bloker, ten je treba vyndat. Pokud ma novou kartu, tak je treba cca 30 minut pockat na zapisy atd.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
parez



Založen: 28.7.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 8:52 am    Předmět: Citovat

zeptám se možná hloupě, ale ten bloker byl ve všech Philipsech 6010? Neznám historii mého přístroje (jsem několikátý majitel), ale pokud ho dávali do všech přístrojů, tak tam ten bloker asi je, protože šrouby na krytu vypadají, že ještě nebyly sundávané
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 6:45 pm    Předmět: bloker Citovat

rozsroubuj to a v oblasti ctecky karet (kam strkas kartu) by mohl byt dodelavany... pokud z toho trci draty a vedou k integraku, tak tam je, musi ven, pokud je vse origo, tak do toho nezasahuj.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morous



Založen: 26.12.2006
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 7:46 pm    Předmět: nic nešroubuj Citovat

Zkusil bych tam dát 6.50 z Gsmobil, kartu chipem nahoru, vytáhnout ze zásuvky a znovu zastrčit. Na Skylink to takhle funguje na CW i ICE Irdeto. Very Happy
_________________
Morous
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 6:41 am    Předmět: fw 6.50 Citovat

nesdilim nazor, ze by fw 6.50 vyresil tento problem, musi byt upraven na CW kartu - jeji CardIssuer a take by nastal casem problem s pruchodem zapisu, ktere jsou nezbytne... Spise bych se zameril na ten bloker - musi ven, podle toho co sem a do SZ napsal bude problem asi zde Exclamation Je take mozne, ze ho jiz nekdo vyndal a nepropojil 2x propojku, tech chyb muze byt vice, nafot to a posli mi to... alespon budes vedet, ze to blokerem je nebo neni.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
parez



Založen: 28.7.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 2:12 pm    Předmět: Citovat

obrázek je zde: http://www.edisk.cz/stahni/96097/31072011203.JPG_1.68MB.html
ale myslím si, že jsem byl první, kdo tento přístroj otevřel, protože šroubky byly originál jako nové bez známek demontáže
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobo99



Založen: 5.9.2006
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 3:42 pm    Předmět: Citovat

Netknuté-bez blockeru
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2011 6:10 am    Předmět: blok Citovat

Presne jak pise DJ BOBO je to origo netknute, asi tam bude jiny problem... Napada me posledni vec: to vypada, kdyz to pise "vlozte kartu" tak ti nemusi rozpinat nebo spinat kontakt po vlozeni karty na ctecce, strkas kartu dost hluboko? Posledniho pul cm jde pres mirny odpor.. Pokud mas ohmetr, tak promer, zda se po vlozeni karty sepne nebo rozepne kontakt u ctecky pred odporem 3013 (hodnota je 470 ohm, je na nem 471) proti zemi. Jiz jsem zazil, ze byla prohnuta ctecka a kontak se po vlozeni karty nespinal a tim to nevidelo kartu, jako by tam nebyla.

http://www.edisk.cz/stahni/42300/kontakty.jpg_647.03KB.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
parez



Založen: 28.7.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2011 12:24 pm    Předmět: Citovat

moc děkuju všem za snahu, měl jsem v setingu špatně zadaný parametr pro diseq, protože mám parabolu 23,5 + 19,2 stačilo, zadat správně parametry A a B a už mi jedou dokonce i programy z 19,2. Každopádně fakt moc díííík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní