Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

biss

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
havlicek



Založen: 10.11.2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 8:27 pm    Předmět: biss Citovat

Již před časem jsem se zde dotazoval, bohužel mně nikdo neodpověděl.
Potřeboval bych poradit na kodování v biss.V Softcamu jsem si všechny
potřebné biss kody stáhl.Jde mně hlavně o družici Turksat 42 E,kde dávají
hodně fotbalů např.Bundesligu právě v biss.V setingu mam u ECM PID 2601,
ale nefunguje to.Co dělám špatně?Poraďte prosim.Určitě něko biss používá,
protože v něm jede dost zajímavých stanic.Díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 534

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 10:17 pm    Předmět: Citovat

máš dostatečně velkou parabolu??
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
havlicek



Založen: 10.11.2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Na západní svazek nemusí být velká parabola, stačí 80 cm.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 534

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 8:15 am    Předmět: Citovat

nevim,jestli je schopen P6010-pobrat SR 3700,jinak by mělo být sid 0067,vpid 0134,a key DB A5 45 00 FD E3 62 00,ale vyzkoušeno nemám.. Wink
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
havlicek



Založen: 10.11.2006
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 12:19 pm    Předmět: Citovat

Tak tohle nefunguje,přesto díky za snahu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní