Ceník PDF | Sat Upload | Programátory (staré) | Návody (staré) | Nové E-SHOP | Stará verze stránek | PODPORA | Servis elektroniky | Hlavní | Kontakt
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Výběr z akčních cen přijímačů,ceny včetně DPH.

EMU Skylink
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Cry*tow*rks (Irdeto)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 3850
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 6:08 am    Předmět: EMU Skylink Citovat

Po vice nez 5 letech je mozne opet cast paketu Skylink prijimat v emulaci,OP klice jsou k dispozici pro stary system cryptoworks 0D03,kde doslo v nedavne dobe k jeho odpojeni u premiovych kanalu provider 08,provider 04 se stale pouziva u zakladniho balicku DIGITAL u ktereho se plati tzv. servisni poplatek,jak bylo napsano v roce 2007 bylo mozne na 0D03 providera 04 prijimat take v emu,kdy se podarilo OP klice vycist ze stare karty Bios02,po te byla provedena vymena techto karet a podle vseho to vypada,ze se klic podarilo vycist z Bios03,Skylink pravdepodobne provede zmenu OP klice na starych kartac 0D03 ,timto krokem (mozna docastne) vyradi emu,ale nadobro vyradi (upravene) jiz vymenene karty 0D03 na kterych bylo mozne i po vymene prijimat zakladni paket DIGITAL,samozrejme u karet ktere nejsou zatim vymenene za ICE bude OP klice zmenen na spravny u tech jiz vymenenych a (upravenych) je otazka instrukce C841.... Tak nebo tak se da spis ocekavat,ze skylink bude tlacit na rychlejsi vymenu skylink karet stareho systemu cryptoworks 0D03.

Upozorneni tyto uvedene veci se netykaji ICE karet (cryptoworks,vymena) ,ICE karty jenom prekladaji instrukce cryptoworks na irdeto a jsou urcene lidem co maji prijimace se cteckou cryptoworks,samotne dekodovani na ICE je jiz Irdeto,je to neco podobneho jako Betacrypt u Premiere.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lemon



Založen: 22.1.2006
Příspěvky: 68

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 4:39 pm    Předmět: Re: EMU Skylink Citovat

admin napsal:
Po vice nez 5 letech je mozne opet cast paketu Skylink prijimat v emulaci,OP klice jsou k dispozici pro stary system cryptoworks 0D03,kde doslo v nedavne dobe k jeho odpojeni u premiovych kanalu provider 08,provider 04 se stale pouziva u zakladniho balicku DIGITAL u ktereho se plati tzv. servisni poplatek,jak bylo napsano v roce 2007 bylo mozne na 0D03 providera 04 prijimat take v emu,kdy se podarilo OP klice vycist ze stare karty Bios02,po te byla provedena vymena techto karet a podle vseho to vypada,ze se klic podarilo vycist z Bios03,Skylink pravdepodobne provede zmenu OP klice na starych kartac 0D03 ,timto krokem (mozna docastne) vyradi emu,ale nadobro vyradi (upravene) jiz vymenene karty 0D03 na kterych bylo mozne i po vymene prijimat zakladni paket DIGITAL,samozrejme u karet ktere nejsou zatim vymenene za ICE bude OP klice zmenen na spravny u tech jiz vymenenych a (upravenych) je otazka instrukce C841.... Tak nebo tak se da spis ocekavat,ze skylink bude tlacit na rychlejsi vymenu skylink karet stareho systemu cryptoworks 0D03.

Upozorneni tyto uvedene veci se netykaji ICE karet (cryptoworks,vymena) ,ICE karty jenom prekladaji instrukce cryptoworks na irdeto a jsou urcene lidem co maji prijimace se cteckou cryptoworks,samotne dekodovani na ICE je jiz Irdeto,je to neco podobneho jako Betacrypt u Premiere.


Nevim jestli se to podarilo az ted, protoze mam Filipa 6010 , na kterem uz SKYLINK jede v EMU nekdy od srpna. Samozrejme chcipla placena nabidka, ale jede to. A je tam Goldka, vse ostatni je v prijimaci. Neboli KEYS jsou vednku uz asi dele.

_________________
no, a pak sem vzal kladivo a už to nešlo vůbec Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1023
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 12:49 pm    Předmět: Citovat

Okrem P6010 som to rozbehol na Fergusone 3318 (zjavne to pojde aj na ostatnych Ferdikoch z tejto generacie), Openboxe X8xx, Koscome SDF3550VFD...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mat



Založen: 13.10.2006
Příspěvky: 111

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 4:36 pm    Předmět: Citovat

miroja napsal:
Okrem P6010 som to rozbehol na Fergusone 3318 (zjavne to pojde aj na ostatnych Ferdikoch z tejto generacie), Openboxe X8xx, Koscome SDF3550VFD...


Souhlas na mém stařičkém AF-2018SE jede 14 dní a dnes jsem to rozjel na AF-3018SE Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1023
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 6:45 pm    Předmět: Citovat

Ono to pojde zjavne na vsetkych STB, kde slo Digi v emulacii. Akurat treba zadat spravne kluce.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 491
Bydliště: olomoucko

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 11:35 pm    Předmět: Citovat

v dnešní době,je to opravdu spíše o "vyzkoušení" zda to jede,ale z důvodu zajímavých kanálů,je to o ničem -to samé v Dvb-t,ti co tomu rozumí,již dávno mají "jinou" variantu a dívají se na full nabídku...,ale v roce 2007 jsem měl taky radost,že jsem to spojizdnil a seznámil se tak s P6010 a odrazil se dál v této problematice... Laughing
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 3850
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 11:38 pm    Předmět: Citovat

dokonce to jede uz i na obycejne fun karte,viz. http://sat-upload.net najdete tam i napln pro prijimace,ktere maji ctecku conax,to je prave priklad toho jak funguje ICE skylink karta,kdy v podstate cryptoworks prevadi ATR (ECM) pro oficialni ctecku conax,kdy u ICE karet (cryptoworks),tam to funguje zase tak ze Irdeto prevadi instrukce ATR(ECM,EMM) pro cryptoworks ctecku,tim muzete ICE karty pouzivat i ve cryptoworks ctecce,ale uvnitr samotne dekodovani ECM je jiz irdeto2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rambicek



Založen: 3.4.2010
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 4:59 pm    Předmět: Citovat

jde zadat klice pres ovladac?popripade jak dekuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1023
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:49 pm    Předmět: Citovat

Zalezi to od prijmaca, ale v podstate obdobne ako sa zadavali v ere DigiEmu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
orecha



Založen: 14.6.2009
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:54 am    Předmět: Citovat

nejde náhodou aj cs link
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 3850
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 3:02 am    Předmět: Citovat

v podstate uz je to jedno,jelikoz dnes u vsech premiovych programu (CSlink) byl odpojen CAID: 0D0F 08 a 0666 ,0D0F patri ke staremu systemu cryptoworks a 0666 je Irdeto2,ted se jiz na premiovych kanalech jenom CAID: 0D96 a 0624 ,kdy 0D96 parti ICE kartach a 0624 Irdeto2 skylink,0D0F zustal zachovan pouze u nepremiovych kanalu,stejne jako 0D03 a ten ted jede v emulaci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 3850
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 1:08 am    Předmět: Citovat

Na http://sat-upload.net je uverejnen soubor pro ruzne druhy karet

Opos 1.05,Didem,Cerebro,FUN,Daytona,AT Mega

je to spis pro zajimavost i kdyz nekomu se dana karta muze valet doma,tak to ni muze nahrat uvedeny soubor a tim dekovat providera 0D03 Astra 23.5E i kdyz to jede v podstate na kazdem prijimaci,ktery podporuje emulaci,ale jsou samozrejme prijimace,ktere emu nepodporuji,pak by nektera z techto karet mela opet nejake vyuziti v podsate Opos,Didem,Daytona,Cerebro jsou univerzalni karty s RSA a nahranym loaderem procesor Atmel 3232 (titanium),6464,7272 k dispozici jsou scripty,ktere smazou danou kartu,kterou pak lze pouzit pro jine aplikace s RSA kodovanim,je zde moznost i menit karty na jine (nahranim ruznych loaderu,ktere jsou take k dispozici) kdyby mel nekdo zajem neni problem poslat,nebo pripadne zverejnit... Je to takove zajimave hrani...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lemon



Založen: 22.1.2006
Příspěvky: 68

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 1:25 pm    Předmět: Citovat

Nemate nekdo nove CHIDy pro Barrandov, Nova Cinema atd?


admin napsal:
v podstate uz je to jedno,jelikoz dnes u vsech premiovych programu (CSlink) byl odpojen CAID: 0D0F 08 a 0666 ,0D0F patri ke staremu systemu cryptoworks a 0666 je Irdeto2,ted se jiz na premiovych kanalech jenom CAID: 0D96 a 0624 ,kdy 0D96 parti ICE kartach a 0624 Irdeto2 skylink,0D0F zustal zachovan pouze u nepremiovych kanalu,stejne jako 0D03 a ten ted jede v emulaci.

_________________
no, a pak sem vzal kladivo a už to nešlo vůbec Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lemon



Založen: 22.1.2006
Příspěvky: 68

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 5:07 pm    Předmět: Citovat

Odpovim si sam:
Takze pro ty co......

0533 - CT1_CT2

053A - CT4_CTHD

0549 - PRIMA_ALL

0554 - BARRANDOV

0557 - NOVA_ALL

0578 - STV_ALL

0582 - MARKIZA_ALL

0589 - JOJ_ALL

Jo a pozor!!!! Status "0B"

_________________
no, a pak sem vzal kladivo a už to nešlo vůbec Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 3850
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 5:32 pm    Předmět: Citovat

Otazka znela moc vseobecne....karet je na trhu celkem hodne ani z toho se neda moc usoudit pro jakou je to kartu...respektive jaky typ karty....

Lemon napsal:
Odpovim si sam:
Takze pro ty co......

0533 - CT1_CT2

053A - CT4_CTHD

0549 - PRIMA_ALL

0554 - BARRANDOV

0557 - NOVA_ALL

0578 - STV_ALL

0582 - MARKIZA_ALL

0589 - JOJ_ALL

Jo a pozor!!!! Status "0B"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Cry*tow*rks (Irdeto) Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Ceník PDF | Sat Upload | Programátory (staré) | Návody (staré) | Nové E-SHOP | Stará verze stránek | PODPORA | Servis elektroniky | Hlavní | Kontakt