Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

soft pre emu

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
novit



Založen: 1.11.2010
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:49 am    Předmět: soft pre emu Citovat

Chalani chcel by som vyskúšať emu cryptoworks na 23,5 a už som vyšiel z cviku,aký soft by som tam mal dať?..mohol by to byť nejaký ktm.6.50,alebo je už aj novší?..dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HaryPotter1



Založen: 7.12.2007
Příspěvky: 120
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 11:50 am    Předmět: Citovat

Mrkni sem http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?p=42291#42291 Je to tam pro osvezeni pameti hezky nastineno.Nechci se chlubit,ale naskocilo mi to napoprve.
Ano,6.50KTM jsem taky pouzil.
Seting svuj,ale trebaJ.j, J.j+,nebo Mar..za mi nesly,tak jsem stahl to co nabizi jizek.Na jeho setingu slo vse,co ma.

_________________
DSX 6010 2MB,DSX 6010 4MB,2x PARABOLA 105cm, GLOBO OPTICUM 4100TSCX,(DREAM 7000S)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
novit



Založen: 1.11.2010
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:31 pm    Předmět: Citovat

..vdaka za nakopnutie,skusim a dám vedieť..len nemám už fun kartu,strčím tam kartu skylink cryptoworks s nezaplateným ser.po,snád to nabehne
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
novit



Založen: 1.11.2010
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:19 pm    Předmět: Citovat

..tak už mi to frčí,ale musel som vykutrať starú Fun kartu a až sňou sa to rozbehlo..sof tKtm6.50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ikovlabs



Založen: 17.12.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 5:15 pm    Předmět: Citovat

S gold to asi nejde..?Tedy mne to nejde-cas to nastavi ale jinak cerno/ticho.Jinou nemam..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
odalv



Založen: 12.11.2009
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 4:52 pm    Předmět: Citovat

mně to běží na goldce, 26 programů. Neměl by zatím běžet i balíček multi, do doby než odstaví cw ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ikovlabs



Založen: 17.12.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 11:28 pm    Předmět: Citovat

ikovlabs napsal:
S gold to asi nejde..?Tedy mne to nejde-cas to nastavi ale jinak cerno/ticho.Jinou nemam..



Uz to jede -problem v multiswitch-diseq.Nastavil jsem B a je to OK -ted jeste rozjet 3010...ale na to nemam sw nebo je ..nekde...?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1021
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 2:45 pm    Předmět: Citovat

odalv napsal:
mně to běží na goldce, 26 programů. Neměl by zatím běžet i balíček multi, do doby než odstaví cw ?

Pokial viem, tak CW na multi je uz par mesiacov OFF.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
odalv



Založen: 12.11.2009
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 3:01 pm    Předmět: Citovat

miroja napsal:
odalv napsal:
mně to běží na goldce, 26 programů. Neměl by zatím běžet i balíček multi, do doby než odstaví cw ?

Pokial viem, tak CW na multi je uz par mesiacov OFF.

miroja, koncem roku multi na cw prodlužovali, aby údajně nepokazili vánoce, ale je možné , že už to stopli.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 6:04 pm    Předmět: Citovat

jsou zverejnene klice pro providera skylink 0D03 ,doslo ke zverejneni hned jak provider odpojil vsechny premiove kanaly 08,co se v cryptoworksu jeste pouziva je cslink 0D0F ten v emulaci nefunguje...dle info 7.1.2013 melo dojit k odpojeni premiovych kanalu i u cslink 0D0F dokonce i Irdeto2 0666,ktery cslink take pouziva,ale nestalo se zatim tak...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní