Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Philips 6010 - Skylink zakladna ponuka bez karty

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sheriff4



Založen: 6.4.2013
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 11:57 am    Předmět: Philips 6010 - Skylink zakladna ponuka bez karty Citovat

Zdravim....vopred dakujem za rady.. Studoval som po internete toho vela ohladne tohto satelitu ale som uz ztoho cely popleteny. Podarilo sa mi rozchodit skylink na tomto satelite s kartou irdeto. Bez karty ide par programov ako CT24 , ta3 a podobne. Chcel by som ale rozchodit aj ostatne programy, zakladnu ponuku aby isli bez karty. Je to mozne? Skusal som tie emu kody-aktualne CW pre 0d03 nahrat cez softcam.key pomocou multiloaderu ale stale nic. Poprosim o radu. Dakujem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vetinari



Založen: 6.10.2007
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 4:16 pm    Předmět: Citovat

Do přijímače musíš dát naprogramovanou kartu (FUN, GOLD), která spouští emulaci. Bez této karty nepojede nic, ikdyž tam bude správný soft a klíče.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
odalv



Založen: 12.11.2009
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 4:18 pm    Předmět: Citovat

toto by mohla byt tiež odpoved:
Zpráva
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1023
Bydliště: SK, Liptov
Zaslal: st duben 03, 2013 2:01 pm Předmět:
Z A23,5 ide v EM. len zakladny balik, cize to, za co sa plati servisny poplatok.
Ak chces pozerat aj dalsie programy na Philipse, potrebujes na to kartu(ICE). IRDETO2 kartu Philips neakceptuje (a je tu aj velky predpoklad, ze ani nikdy nebude).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 4:43 am    Předmět: Citovat

za urcitych okolnosti cistou Skylink Irdeto2 kartu akceptuje,tedy starsi serie techto karet u techo novych nevim,ale starsi serie krome Irdeto2 providera 0624 maji i 0D96 coz je ICE a za pomoci blockeru se da tato karta do tohoto rezimu nahodit...podobne se chova treba novy plugin pro linux prijimace newcs...

odalv napsal:
toto by mohla byt tiež odpoved:
Zpráva
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1023
Bydliště: SK, Liptov
Zaslal: st duben 03, 2013 2:01 pm Předmět:
Z A23,5 ide v EM. len zakladny balik, cize to, za co sa plati servisny poplatok.
Ak chces pozerat aj dalsie programy na Philipse, potrebujes na to kartu(ICE). IRDETO2 kartu Philips neakceptuje (a je tu aj velky predpoklad, ze ani nikdy nebude).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sheriff4



Založen: 6.4.2013
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 3:10 pm    Předmět: Citovat

Tak mam uz aj tu GOLD kartu, bola tam ked dakedy na tom satelite isiel UPC. Nic som snou nerobil. Mala by stacit tato karta ci treba ju nejak naprogramovat? Lebo stale mi to nejde..iba free programy ...mozno zly firmware? Ten som stiahol tuna niekde na forach: firm_PHILIPS6010_6_50_Skylink - taky ma nazov, idu mi snim free programy a aj ked vlozim kartu tak aj ostatne ale bez karty skylink to nejde. Seting mam nahraty cez mmultiloader a mam ho tiez stiahnuty niekde odtialto z for, ma nazov: Skylink022013byVojtech .... Kody som nahral tiez cez multiloader, softcamkey, kde su kody ktore funguju pod odsekom cryptoworks. Kody su urcite dobre nakolko na inom satelite mi funguju. Vie niekto poradit co este by mohol byt problem? Dakujem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
j6767



Založen: 10.6.2006
Příspěvky: 78

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 10:43 pm    Předmět: Citovat

místo tý gold karty sis měl koupit skylink kartu a měl bys pokoj a nepřemýšlel o blbostech Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 12:42 am    Předmět: Citovat

tak to bych netvrdil,podle me to v emu budou zakladni kanaly fungovat urcite minimalne do konce roku,jinak bych rekl ze ta gold karta nebude naprogramovana pro spusteni emulace...krome toho ted byla cca 2x zmena klice za 7 dni,skylink tu druhou udelal behem dne a hodne lidi melo problemy,hodne dlouhe cekani na instrukci pro zmenu klice (sam jsem cekam cca tak 20 minut a nic) nakonec refresh primo na skylink a pak to nabehlo do 2 minut....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 10:00 am    Předmět: CW Citovat

Onehda jsem cet, ze zbyva vymenit jiz jen 300.000 CW Chce to vydrzet, nekupovat, nemenit, at poslou gratis... Az budou mit vsichni vymeneno, tak pak teprve zacnou ty prave nicive udery J.G.Skylinka na piraty.... ktery se jiz tesi na ukazkovou demonstraci sily Irdeta, obdobne jako KLDR na svuj nicivy raketovy uder na USA... Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
odalv



Založen: 12.11.2009
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 2:13 pm    Předmět: Citovat

j6767 napsal:
místo tý gold karty sis měl koupit skylink kartu a měl bys pokoj a nepřemýšlel o blbostech Laughing

skylink ? za chvíli změní pravidla, a mohl by ji mít pouze na oškrabávání námrazy Very Happy , já už mám dvě Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
soniab.kraus



Založen: 4.3.2011
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 5:31 pm    Předmět: Re: CW Citovat

nalimek napsal:
Onehda jsem cet, ze zbyva vymenit jiz jen 300.000 CW Chce to vydrzet, nekupovat, nemenit, at poslou gratis... Az budou mit vsichni vymeneno, tak pak teprve zacnou ty prave nicive udery J.G.Skylinka na piraty.... ktery se jiz tesi na ukazkovou demonstraci sily Irdeta, obdobne jako KLDR na svuj nicivy raketovy uder na USA... Laughing

Spletaš
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní