|
satelit forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
|
Novinka od německého výrobce Octagon nejlevnější přijímače Enigma2.
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pecino

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
A ještě u verze A200_v2.08B4_patch pokud použiváte EMU tak nefunguje sdílení (jako klient). Pokud se vypne EMU tak sdílení zase beží. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirka147
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 12:41 pm Předmět: KODOVÁNO! |
|
|
Zdarec borci mám problém při přepínání programů mi to píše zakodováno! a musím čekat než program naběhne cca 10 vteřin což je dost otravné. Nemám někdo nějakou radu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:58 am Předmět: |
|
|
10 vterin je opravdu hodne dlouha doba o jakou kartu jde v pripade ciste irdeto2 muze byt problem u cryptoworksu,nebo ICE jede vse v pohode,takze jako u vsech prijimacu,tovarni nastaveni,prehrati firmware,klidne bych nahral originalni pokud se nepozaduje emulace v podstate v krajnim pripade by mohl byt problem i s tunerem prijimace,klasicka zavada studeny spoj na obvodu v tuneru,to se da zjistit kdyz se zalomcuje F konektorem u anteny,jestli se bude rozpadat obraz.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nalimek

|
Zaslal: po květen 06, 2013 6:21 pm Předmět: Dotaz na zavadu Ariva 200 |
|
|
Nemate nekdo zkusenost s Arivou 200 Cca po 30 minutach provozu vypadne zvuk a pak za chvili zacne hazet zakodovano. Pokud je bez deklu, tak jede... Je jiz po zaruce, tak to chci resit sam, pokud nekdo poradi... Asi prehrati procesoru ci co ?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin

|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:29 pm Předmět: Re: Dotaz na zavadu Ariva 200 |
|
|
Asi to bude opravdu tim prehrivanim,ja jsem resil zase to,ze pri HDTV se prijimac po cca 10 minutach kousknul a musel se restartovat,kdyz jsem dal pridavne chladice na procesor,tak to prestalo delat,ale to samozrejme neni reseni,ale v tomto pripade je to divne,takze predpokladem ze volne kanaly jedou v pohode a delaji to jenom kodovane...
nalimek napsal: | Nemate nekdo zkusenost s Arivou 200 Cca po 30 minutach provozu vypadne zvuk a pak za chvili zacne hazet zakodovano. Pokud je bez deklu, tak jede... Je jiz po zaruce, tak to chci resit sam, pokud nekdo poradi... Asi prehrati procesoru ci co ?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
nalimek

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 9:09 pm Předmět: Admine |
|
|
asi to byla dobra cesta... Pridal jsem AL chladic, ale jednou za cas se resetnul obraz, tak jsem tam pridal mezi ten origo plech a AL chladic pastu na chladice a jiz jede 20 hodin v kuse bez problemu... Dokonce se mi zda i zlepseni "rozchodu" obrazu od zvuku, coz byl take problem u HD kanalu.. Uvidime co to bude delat. Jeste jsem si rek, ze dam nejakou prepazku mezi zdroj a zakladni desku, je to blizko procesoru, asi prebira teplo od zdroje... pak se procesor bude lepe chladit... Asi se dnes zdroj zahriva vice nez kdysi, kdyz byl novy.. Proše pana opet nezklamali, je to shit k pohledani... Jinak vsechna cest, spocitat to aby to kleklo tesne po zaruce je tak trochu kumšt...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
to si vazne nemyslim,tech prijimacu bylo prodano ohromne mnozstvi a zavad je minimalne,bohuzel vetsina tech malo zavad neni opravitelna v 90 procentech odejte procesor u techto prijimacu je nutne dodrzet ze manipulace s kartou vytahovaji a zasouvani jedine pri vypnutem prijimaci,nemaji zadny oddelovaci obvod mezi cteckou karet a procesorem...no ale kdyz beru ted ty nove prijimace 102 a 202,tak tam uz nejsou v podstate zadne zavady,to obecne plati u vsech prijimacu zalozenych na procesorech ALi3606 (golden media,opticum,edision...) jinak ten chladic to vazne neni reseni je jen otazkou casu,nez to odejte uplne...ten zdroj se mozna zahriva vic,jelikoz procesor ma vetsi odber z nejakeho vnitrniho duvodu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nalimek

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:00 am Předmět: Admine |
|
|
No, abych to sve tvrzeni uved na pravou miru... Tak ten chladic (zluty plech) byl napajen tak "odborne" ze nebyl celou plochou na procesoru, v pohode se uhlopricne kyval nejaky mm, tudiz neodvadel radne teplo jak by mel... Stacilo v bodech kde byl pripajen stisknout a ohnout tak aby se pritisknul k procesoru celou plochou a "licoval"!! Tudiz si dovoluji tvrdit, ze to je shit... Prijimac byl opatren plombou "Ferguson" tudiz i znaly zakaznik neni schopen provest po koupi prijimace kontrolu dilenskeho zpracovani tak dulezitych veci pro zivotnost pristroje aby neporusil zaruku... Tudiz skryta zavada, ktera ma fatalni nasledky. To jen aby bylo jasno, ze neposkozuji firmu, ale firma mne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
no pravda je ta ze treba na Opticum x403p je chladic vetsi,to plati treba i o edisionu mini IP,pokud jde o reklamace a poruchy,tak je zrejme ze ARIVA100 a 200 tam je problem s tunerem celkem snadna oprava a pak je tu problem s HDMI vystupem a to je obecny problem starsich procesoru ALi3602 i kdyz co se tyka Opticum x403p,tak tech bylo prodano ohromne mnozstvi a setkal jsem se pouze s jednim vadnym HDMI vystupem,to bohuzel neni opravitelne....jak uz bylo napsano prijimac,ktere pouzivaji novy procesor ALi3606 coz jsou vlastne vsechny,tak zadne zavady nemaji...a pokud jde o plombu da se opatrne sejmout bez toho aniz by se poskodila i u 102 a 202....ale tam je potreba vetsi opatrnost... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemon
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
admin napsal: | no pravda je ta ze treba na Opticum x403p je chladic vetsi,to plati treba i o edisionu mini IP,pokud jde o reklamace a poruchy,tak je zrejme ze ARIVA100 a 200 tam je problem s tunerem celkem snadna oprava a pak je tu problem s HDMI vystupem a to je obecny problem starsich procesoru ALi3602 i kdyz co se tyka Opticum x403p,tak tech bylo prodano ohromne mnozstvi a setkal jsem se pouze s jednim vadnym HDMI vystupem,to bohuzel neni opravitelne....jak uz bylo napsano prijimac,ktere pouzivaji novy procesor ALi3606 coz jsou vlastne vsechny,tak zadne zavady nemaji...a pokud jde o plombu da se opatrne sejmout bez toho aniz by se poskodila i u 102 a 202....ale tam je potreba vetsi opatrnost... |
Njo, jenomze vsechy Arivy 102, 202 z nove rada a a vubec ALi3606 je problem, ze nejde nahravat tak, aby se dalo prehrat v PC. Myslim tim kodovane programy. A100,200 bez problemu.
A v soucasnosti je docela problem najit schopny prijimac, ktery nahrava nezakodovane...  _________________ no, a pak sem vzal kladivo a už to nešlo vůbec  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
Urcite to dokaze kdejaky linux prijimac,asi je ted nejlevnejsi nejaky ten spark AMIKO,Golden media cca kolem 2500Kc a to tam jde i Enigma2...
http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=7946
http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=8172
Lemon napsal: | admin napsal: | no pravda je ta ze treba na Opticum x403p je chladic vetsi,to plati treba i o edisionu mini IP,pokud jde o reklamace a poruchy,tak je zrejme ze ARIVA100 a 200 tam je problem s tunerem celkem snadna oprava a pak je tu problem s HDMI vystupem a to je obecny problem starsich procesoru ALi3602 i kdyz co se tyka Opticum x403p,tak tech bylo prodano ohromne mnozstvi a setkal jsem se pouze s jednim vadnym HDMI vystupem,to bohuzel neni opravitelne....jak uz bylo napsano prijimac,ktere pouzivaji novy procesor ALi3606 coz jsou vlastne vsechny,tak zadne zavady nemaji...a pokud jde o plombu da se opatrne sejmout bez toho aniz by se poskodila i u 102 a 202....ale tam je potreba vetsi opatrnost... |
Njo, jenomze vsechy Arivy 102, 202 z nove rada a a vubec ALi3606 je problem, ze nejde nahravat tak, aby se dalo prehrat v PC. Myslim tim kodovane programy. A100,200 bez problemu.
A v soucasnosti je docela problem najit schopny prijimac, ktery nahrava nezakodovane...  |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|