Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

T-Mobile Start Irdeto

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Čipové karty - originální
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
otto69



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 136

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 4:35 pm    Předmět: T-Mobile Start Irdeto Citovat

Jde to někomu?
Má to někdo vyzkoušené?
Jede to pod Oscamem?
Jestli jo, tak jak se to musí nastavit?
Díky za odpověď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
otto69



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 136

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 4:54 pm    Předmět: Citovat

Žádná reakce,tak to asi v oscamu nejde.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4250
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 2:19 am    Předmět: Citovat

Ano karta T-Mobile Irdeto2 pod oscam pluginem funguje bezproblemu,ale je ji nejdrive potreba aktivovat na aktivaci karty je nutne pouzit prijimac,nebo modul s oficialni cteckou Irdeto skylink ready,nebo perfektne to jde na prijimacich ARIVa,ktere maji univerzalni ctecku u nich aktivace probehla za cca 30 minut,kompletni aktivace neni rezim global free,ktery funguje u vsech karet bez jejich registrace,ale kompletni aktivace znamena vcetne registrace kdy karta dostane potrebnou EMM UA instrukci,ktera zmeni providera na karte po te jiz karta bude fungovat ve vsech linux i univerzalnich cteckach vcetne vsech EMM GA,SA a UA...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
otto69



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 136

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 5:30 pm    Předmět: Citovat

Admin, mohl bys jsem dát to nastavení oscamu?
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Čipové karty - originální Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní