Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nova DIGI

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
houba2007



Založen: 11.2.2018
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2018 4:56 pm    Předmět: Nova DIGI Citovat

existuje nějaký cam modul nebo scam, ccam na Nova DIGI ????

třeba toto https://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/deltacam-twin-ca-modul-1-0

Chtěl bych nahrávat více kanálů a na jeden se dívat.

mám dvoutunerový přístroj a každý tuner má svůj kabel z LNB.

všem děkuji za odpověď a podnětné návrhy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4250
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2018 5:20 am    Předmět: Citovat

dle overenych informaci existuje oscam s podporou karet Nova Digi, ale neni samozrejme verejny, potvrdil me to jeden kolega, ja sam o tom vim jenom to, zadne jine informace nemam. Podobne informace jsou o Skylinku a podpore dynamickeho camkey, dle ovsem ted neoverenych zprav je i pro tyto karty upravena verze oscamu.

Ale vsichni se musime spolehat momentalne na originalni modul primo od Digi TV, coz je myslim pro dany ucel, tedy nahravani vice programu soucastne plne pouzitelne. Originalni moduly Nova Digi dokazou dekodovat az 4 kanaly soucastne, tedy je mozno 3 nahravat a na jeden se divat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
houba2007



Založen: 11.2.2018
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2018 8:56 am    Předmět: Citovat

Ale vsichni se musime spolehat momentalne na originalni modul primo od Digi TV, coz je myslim pro dany ucel, tedy nahravani vice programu soucastne plne pouzitelne. Originalni moduly Nova Digi dokazou dekodovat az 4 kanaly soucastne, tedy je mozno 3 nahravat a na jeden se divat.[/quote]

A proč my to nejde ?
Dám nahrávat Sport1 na jednom tuneru a na druhém tuneru je tma.
Co s tím??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4250
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2018 4:25 pm    Předmět: Citovat

Pro dva kanaly to rozhodne musi fungovat, to podporuje standartne i modul Irdeto pro Skylink, kde jsem to sam otestoval. Kde muze byt chyba to opravdu netusim, nahraje to aspon zakodovane. Tusim, ze prijimace VU+ a firmware VTi podporuje rozkodovani zakodovane nahravky na HDD...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní