Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Ariva UHD 4K s androidem
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ferguson Octagon
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4283
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2017 11:04 pm    Předmět: Citovat

Rozhodne nedoporucuji upravovat prijimac na /root je velke riziko ztraty zaruky, staci dany plugin podepsat, pak jde v pohode nainstalovat do prijimace.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
m_univ



Založen: 18.12.2017
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2017 1:13 am    Předmět: Citovat

Toho jsem si vědom, bohužel problém není v tom že se mi nový oscam nenainstaluje, ale že mi prostě po instalaci nenajde kartu, ani když dělám co dělám s konfigy...S podepisováním nemám moc zkušenosti. Jediné co mi vždy pomůže je původní apk oscamu s kterým jsem přijímač koupil. Pokud by se zde dala nahrát podobná verze s novějším oscamem, bylo by to supr. Ty verze co jsou zde v podpoře, potřebují upravit konfigy a stejně mi to nejede.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m_univ



Založen: 18.12.2017
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 24, 2017 4:20 pm    Předmět: EPG Citovat

Neřešili jste problém s diakritikou EPG průvodce? V adresáři \data\data\com.amlogic.DVBPlayer\shared_prefs\ jsem našel soubor
com.amlogic.dvb.client.xml, kde je nastavena u EPG language "deu", před aktualizací byla v tomto soubor language "cze". Bohužel ruční přepsání na "cze" nepomáhá, vždy se vrátí "deu", takže mám EPG ve formě sypaného čaje. Nevím co s tím...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4283
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2017 1:38 pm    Předmět: Re: EPG Citovat

Uz se to tu resilo, na EPG je nutne pouzit rucni proladeni, pokud se pouzije fastscan, pak je EPG necitelne, je mozno stahnout predpripravene setting zde.

m_univ napsal:
Neřešili jste problém s diakritikou EPG průvodce? V adresáři \data\data\com.amlogic.DVBPlayer\shared_prefs\ jsem našel soubor
com.amlogic.dvb.client.xml, kde je nastavena u EPG language "deu", před aktualizací byla v tomto soubor language "cze". Bohužel ruční přepsání na "cze" nepomáhá, vždy se vrátí "deu", takže mám EPG ve formě sypaného čaje. Nevím co s tím...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 79

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2018 2:52 pm    Předmět: Irdeto Citovat

Mcas v Openboxu 4K bezproblému přijímá programy s čistým Irdetem(ne M7).Ariva 4K nikoliv.Prošel jsem Oscamem zleva doprava od A až do Zet.Musí tam jít něco upravit tak,aby to šlo,né?Díky za rady.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 79

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2018 1:14 pm    Předmět: Oscam Citovat

Tak přátelé,zadařilo se někomu upravit Oscam i pro čisté karty Irdeto(ne M7)?
Anebo je již verze oscamu pro Arivu 4K,která to umí?
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 79

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2018 12:26 pm    Předmět: Ocam úprava Citovat

Pokusil jsem se upravit Oscam u Arivy.Konfiguraci a server.Uložil jsem to a dal restart.Chtělo to po mě login a heslo.Jedná se pravděpodobně o admina a práva k úpravě.Dá se to změnit a jak?
Abych mohl do nastavení Mcas mimo přístroj,přepsal jsem apk na zip.Zpět se mi to na apk. již nedaří.
Děkuji za rady a komentáře k věci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 79

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2018 8:21 pm    Předmět: Citovat

Přehrál jsem Mcas a již se mi dékoduje přes CS i Irdeto Caid:0624.Fungují mi všechny programy s pouze CAIDem:6024 mimo toho jediného UHD programu,který vysílá.Proč,to nevím.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4283
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2018 2:50 am    Předmět: Aktualni setting pro Skylink Citovat

Aktualni setting pro Skylink ze dne 20.3.2018, obsahuje nove stanice a stare neaktualni jsou vymazane. Setting byl vytvoren na firmware Ariva-4K-Combo-20170328-v05.01.2288.


DVB-S_2018_02_20_02_49_34.zip
 Komentář:
Setting Skylink pro ARIVU 4K

Stáhnout
 Soubor:  DVB-S_2018_02_20_02_49_34.zip
 Velikost:  3.35 MB
 Staženo:  96 krát

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
foxlion



Založen: 17.3.2019
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2019 6:21 pm    Předmět: Citovat

viktoska napsal:
Přehrál jsem Mcas a již se mi dékoduje přes CS i Irdeto Caid:0624.Fungují mi všechny programy s pouze CAIDem:6024 mimo toho jediného UHD programu,který vysílá.Proč,to nevím.


mám problém s kartou Irdeto, podarilo sa Vám ho vyriešiť? Horko-ťažko som rozbehol Oscam, ale beží mi len dekódovanie holandských a britských programov z Astry 3, kde som urobil chybu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ferguson Octagon Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní