Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

Ariva UHD 4K s androidem
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ferguson Octagon
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4294
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2017 11:04 pm    Předmět: Citovat

Rozhodne nedoporucuji upravovat prijimac na /root je velke riziko ztraty zaruky, staci dany plugin podepsat, pak jde v pohode nainstalovat do prijimace.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
m_univ



Založen: 18.12.2017
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2017 1:13 am    Předmět: Citovat

Toho jsem si vědom, bohužel problém není v tom že se mi nový oscam nenainstaluje, ale že mi prostě po instalaci nenajde kartu, ani když dělám co dělám s konfigy...S podepisováním nemám moc zkušenosti. Jediné co mi vždy pomůže je původní apk oscamu s kterým jsem přijímač koupil. Pokud by se zde dala nahrát podobná verze s novějším oscamem, bylo by to supr. Ty verze co jsou zde v podpoře, potřebují upravit konfigy a stejně mi to nejede.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m_univ



Založen: 18.12.2017
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 24, 2017 4:20 pm    Předmět: EPG Citovat

Neřešili jste problém s diakritikou EPG průvodce? V adresáři \data\data\com.amlogic.DVBPlayer\shared_prefs\ jsem našel soubor
com.amlogic.dvb.client.xml, kde je nastavena u EPG language "deu", před aktualizací byla v tomto soubor language "cze". Bohužel ruční přepsání na "cze" nepomáhá, vždy se vrátí "deu", takže mám EPG ve formě sypaného čaje. Nevím co s tím...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4294
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2017 1:38 pm    Předmět: Re: EPG Citovat

Uz se to tu resilo, na EPG je nutne pouzit rucni proladeni, pokud se pouzije fastscan, pak je EPG necitelne, je mozno stahnout predpripravene setting zde.

m_univ napsal:
Neřešili jste problém s diakritikou EPG průvodce? V adresáři \data\data\com.amlogic.DVBPlayer\shared_prefs\ jsem našel soubor
com.amlogic.dvb.client.xml, kde je nastavena u EPG language "deu", před aktualizací byla v tomto soubor language "cze". Bohužel ruční přepsání na "cze" nepomáhá, vždy se vrátí "deu", takže mám EPG ve formě sypaného čaje. Nevím co s tím...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 83

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2018 2:52 pm    Předmět: Irdeto Citovat

Mcas v Openboxu 4K bezproblému přijímá programy s čistým Irdetem(ne M7).Ariva 4K nikoliv.Prošel jsem Oscamem zleva doprava od A až do Zet.Musí tam jít něco upravit tak,aby to šlo,né?Díky za rady.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 83

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2018 1:14 pm    Předmět: Oscam Citovat

Tak přátelé,zadařilo se někomu upravit Oscam i pro čisté karty Irdeto(ne M7)?
Anebo je již verze oscamu pro Arivu 4K,která to umí?
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 83

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2018 12:26 pm    Předmět: Ocam úprava Citovat

Pokusil jsem se upravit Oscam u Arivy.Konfiguraci a server.Uložil jsem to a dal restart.Chtělo to po mě login a heslo.Jedná se pravděpodobně o admina a práva k úpravě.Dá se to změnit a jak?
Abych mohl do nastavení Mcas mimo přístroj,přepsal jsem apk na zip.Zpět se mi to na apk. již nedaří.
Děkuji za rady a komentáře k věci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoska



Založen: 23.6.2008
Příspěvky: 83

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2018 8:21 pm    Předmět: Citovat

Přehrál jsem Mcas a již se mi dékoduje přes CS i Irdeto Caid:0624.Fungují mi všechny programy s pouze CAIDem:6024 mimo toho jediného UHD programu,který vysílá.Proč,to nevím.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4294
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2018 2:50 am    Předmět: Aktualni setting pro Skylink Citovat

Aktualni setting pro Skylink ze dne 20.3.2018, obsahuje nove stanice a stare neaktualni jsou vymazane. Setting byl vytvoren na firmware Ariva-4K-Combo-20170328-v05.01.2288.


DVB-S_2018_02_20_02_49_34.zip
 Komentář:
Setting Skylink pro ARIVU 4K

Stáhnout
 Soubor:  DVB-S_2018_02_20_02_49_34.zip
 Velikost:  3.35 MB
 Staženo:  98 krát

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
foxlion



Založen: 17.3.2019
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2019 6:21 pm    Předmět: Citovat

viktoska napsal:
Přehrál jsem Mcas a již se mi dékoduje přes CS i Irdeto Caid:0624.Fungují mi všechny programy s pouze CAIDem:6024 mimo toho jediného UHD programu,který vysílá.Proč,to nevím.


mám problém s kartou Irdeto, podarilo sa Vám ho vyriešiť? Horko-ťažko som rozbehol Oscam, ale beží mi len dekódovanie holandských a britských programov z Astry 3, kde som urobil chybu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ferguson Octagon Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní