Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

Vectra prosiiim
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JanoSvelkym



Založen: 17.8.2007
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 6:46 pm    Předmět: Vectra prosiiim Citovat

nejdem mi sat upload tak mi niekto prosim vas hodte najnovsiu vectru s sk a cz kodmi na nejaky upload server.dik moc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4309
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2007 7:39 pm    Předmět: Citovat

doporucuji pouzit new http://upload.gsmobil.net
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tony555



Založen: 11.7.2007
Příspěvky: 170
Bydliště: SLOVENSKO

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2007 2:44 pm    Předmět: Re: Vectra prosiiim Citovat

JanoSvelkym napsal:
nejdem mi sat upload tak mi niekto prosim vas hodte najnovsiu vectru s sk a cz kodmi na nejaky upload server.dik moc


nahral som ti 5.12 na odporucanie admina na :

http://upload.gsmobil.net/data/vectra_5_12.rar

_________________
Openbox X-810/BigSat SG-2100/Gibertini-85 AL W/ + Illusion M3/digipower SG-2100/85 offset AL
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joe75



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 282

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 9:43 am    Předmět: Citovat

Nahral som kamosovi do M3ky vectru 5.14 a pri poslednej zmene kluca na cigi, mu v riadku 04 zapisuje zlu druhu polovicu kluca. V riadku 03 je OK, ale v riadku 04 je uplne iny kluc. Musel som vypnut AU, lebo pri rucnom zapisani kluca mi po chvili znova prepisalo rucne opraveny kluc nespravnym.
Ake mate skusenosti s Vectrou 5.14 a konkretne s AU?

Este by som sa xcel opytat na setting. Nahral som Multicam, Vectru a napokon nejaky setting co som nasiel niekde na nete. No ale teraz ma problemy s motorom. Pouziva funkciu Goto X a pri prepinani na Zapad toci motor OK, ale smerom na vychod su problemy. Nenatoci mi to napr. Astru 23.5. Moze to robit ten setting co som tam nahral? Taktiez ked som manualne natocil na Astru 23.5 a prehaladal tak mi neulozilo najdene kanaly. Ake mate s tymto skusenosti??


Dakujem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tony555



Založen: 11.7.2007
Příspěvky: 170
Bydliště: SLOVENSKO

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 1:59 pm    Předmět: Citovat

joe75 napsal:
Nahral som kamosovi do M3ky vectru 5.14 a pri poslednej zmene kluca na cigi, mu v riadku 04 zapisuje zlu druhu polovicu kluca. V riadku 03 je OK, ale v riadku 04 je uplne iny kluc. Musel som vypnut AU, lebo pri rucnom zapisani kluca mi po chvili znova prepisalo rucne opraveny kluc nespravnym.
Ake mate skusenosti s Vectrou 5.14 a konkretne s AU?

Este by som sa xcel opytat na setting. Nahral som Multicam, Vectru a napokon nejaky setting co som nasiel niekde na nete. No ale teraz ma problemy s motorom. Pouziva funkciu Goto X a pri prepinani na Zapad toci motor OK, ale smerom na vychod su problemy. Nenatoci mi to napr. Astru 23.5. Moze to robit ten setting co som tam nahral? Taktiez ked som manualne natocil na Astru 23.5 a prehaladal tak mi neulozilo najdene kanaly. Ake mate s tymto skusenosti??


Dakujem.



je to ako pises, vectra 5.13 a 5.14 pri zmene klucov robila v druhej polovici riadku 04 chybu, asi je tam nieco zle ale tazko povedat co. vypnes au a natukas manualne.

ten motor by som skusil na novo nastavit zakladny bod a potom skusit ci to ide dobre. Ak si pamatas nastavenia, ake si tam mal pred tym ako ti to zacalo zle chodit, skus skontrolovat. niekedy to clovek nastavi na prvy krat a niekedy sa trapis ako tatar. vela stastia prajem

_________________
Openbox X-810/BigSat SG-2100/Gibertini-85 AL W/ + Illusion M3/digipower SG-2100/85 offset AL
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joe75



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 282

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 5:51 pm    Předmět: Citovat

Tony555 napsal:

ten motor by som skusil na novo nastavit zakladny bod a potom skusit ci to ide dobre. Ak si pamatas nastavenia, ake si tam mal pred tym ako ti to zacalo zle chodit, skus skontrolovat. niekedy to clovek nastavi na prvy krat a niekedy sa trapis ako tatar. vela stastia prajem


No nastavil som to s funkciou GotoX, Takze vybral som si krajinu a mesto v ktorom sa nachadzam. Nastavili sa suradnice a viac by som uz nemal riesit nic si myslim. Na zapad to Ide OK, ale na vychod uz nie. Skusal som trocha aj pozmenit suradnice + - 2 a nic. Tak neviem. No kazdopadne dik za reakciu. Este sa s tym pohram. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 537

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 9:17 pm    Předmět: Citovat

zkusil bych reset na motoru,pokud nepomůže,tipl bych to na jeho vadu.. Wink
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tony555



Založen: 11.7.2007
Příspěvky: 170
Bydliště: SLOVENSKO

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 1:50 pm    Předmět: Citovat

tak ak to nepomoholo tak by som to taktiez riesil ako kolega "boy"
_________________
Openbox X-810/BigSat SG-2100/Gibertini-85 AL W/ + Illusion M3/digipower SG-2100/85 offset AL
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joe75



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 282

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 8:14 pm    Předmět: Citovat

Mam opat problem s tym M3. Asi pred tyzdnom mi prestali fungovat niektore transponderi v Ci*iTv. Neukazuje na nich ziaden signal. Taktiez som zistil, ze ked zoskenujem Astru3, kedze mi nejde vsetko v Cig* tak mi najdene programy neulozi. Po ulozeni je zoznam stale prazdny.
Nahral som don poslednu Vectru + nejaky setting na cigi co som nasiel niekde na nete. A neviem ci to nie je nahodou kamen urazu. Nenapada vas nieco, kde by mohol byt problem?
Da sa nejako vratit prijimac do povodneho stavu aj ked som si nic nezalohoval? Popripade sa xcem opytat, ci by nebolo rozumnejsie nahrat tam Kynga.

Dakujem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
liquere



Založen: 19.12.2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 8:54 pm    Předmět: Citovat

Nemáš už uložený max.počet staníc v pamäti ?
-ak neuloží nájdené nové stanice
Prázdny myslíš hlavný alebo niektorý fav. zoznam?
V najhoršom skús nahrať novší fw.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joe75



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 282

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 9:05 pm    Předmět: Citovat

Zoskenujem druzicu a najdene programy mi neulozi. Zoznam z konkretnej druzice Astra3 je prazdny. Skusim nieco pomazat. Popripade don poslem novy fw.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
liquere



Založen: 19.12.2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 9:19 pm    Předmět: Citovat

Skús zrušiť to čo nepozeráš,alebo nemôžeš (kodované)pozerať a skús
skenovať a uložiť.Prípadne to vyskúšaj len na jednom TP,je to rýchlejšie...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joe75



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 282

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 9:26 pm    Předmět: Citovat

Skusal som aj na jednom TP a tiez nic neulozilo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
liquere



Založen: 19.12.2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 9:43 pm    Předmět: Citovat

Nakolko nevieme aky setting si nahral,mozno bude najlepsie nahrat fw,pripadne este najpv nahrat cleaner.Ak sa dobre pamatam,tak existuje aj navrat na firemne nastavenie,je to niekde v nastaveniach a tusim je to oznacene cerveny textom....Ak si das zobrazit v hl.zozname vsetky stanice a vsetky druzice kolko stanic mas ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joe75



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 282

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 10:13 pm    Předmět: Citovat

Skusal som dat aj firemne nastavenie zobrazene cervenym, ale nic sa nezmenilo. Mam naskenovanych 5 druzic. Skusim asi pouzit cleaner a potom tam poslat last fermware a uvidim ci to pomoze. Ak ano tak neskor skusim aj ten zvysok.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní