Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

Pls help vectra

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mikevr6



Založen: 26.12.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 2:15 pm    Předmět: Pls help vectra Citovat

Prosím o pomoc,mam illusion M3 a vectru 5.22.Pri zadavani kodu do digi sem najel na nagra,potom sipkou dolu na digi ale nepreskocil jsem na okno kde se zadavaji kody ale omylem prepsal nazev tema kodama a ted nevim jak to bylo puvodne pojmenovane..Kody mam aktual ale nejede.Domnivam se ze je to tim ze tam neni spravne nazev digitv.(trebas jako 0503 premiere star).
Dik moc za pomoc Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4307
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 2:17 pm    Předmět: Citovat

tak nahraj znovu Vectru....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mikevr6



Založen: 26.12.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 2:26 pm    Předmět: Citovat

admin napsal:
tak nahraj znovu Vectru....


Nahraval mi to kolega,nemam pro to zarizeni-kabely atd Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 537

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 2:58 pm    Předmět: Citovat

tak to seš v pasti...kontaktuj kolegu...... Wink
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikevr6



Založen: 26.12.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 3:01 pm    Předmět: Citovat

boy napsal:
tak to seš v pasti...kontaktuj kolegu...... Wink


Mne by stacilo kdyby mi nekdo napsal co tam ma napsany a ja bych si to prepsal.Kolega ma cas az po novem roce Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 537

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 3:07 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem to teď"schválně"zadal jak ty,ale bohužel, toto se ovladačem napravit nedá!!!pouze nahrát znovu-bohužel...... Wink
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikevr6



Založen: 26.12.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 4:08 pm    Předmět: Citovat

Tak to sem si udelal pekny vanoce Sad
Ale dik za odpovedi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní