Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nový setting Skylink a CsLink na Philips 6010
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ojoj1



Založen: 21.2.2008
Příspěvky: 36

PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2010 9:18 pm    Předmět: Nový setting Skylink a CsLink na Philips 6010 Citovat

Na http://sat-upload.net/ jsem dal nové funkční settingy na upravené Phlilipsy 6010 s blockerem, kde fungují zatím všechny karty od Skylinku včetně ICE a gital od CsLinku.
Dal jsem tam dva settingy, Skylink-gital, jsou řazeny nejdříve programy od Skylinku a Gital-Skylink zase obráceně. Doskenovány volné cizí stanice + rádia. Možná se někomu budou hodit, trápil jsem se s nimi celou noc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2010 9:50 pm    Předmět: Citovat

pro jistotu dano u na http://upload.gsmobil.net
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
disney



Založen: 28.9.2007
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 11:40 am    Předmět: Citovat

A když mám fila bez blockeru, tak to nepojede?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ojoj1



Založen: 21.2.2008
Příspěvky: 36

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:53 pm    Předmět: Citovat

Teď už pojede i bez blockeru, zřejmě Skylink a Cslink upravil instrukce, už nedochází k žádným zásekům.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
disney



Založen: 28.9.2007
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 11:35 am    Předmět: Citovat

Ano jede to, nová karta Skylink (bílá s nápisem Irdeto), všechen soft z upload.gsmobil.net ("setting 23.5E ojoj/Setting_Skylink-Gital.bin", firmware "skylink_6.50_full_digi.zip").
Mám však dva dotazy - pokud někdo bude vědět:

1. Titulky: Když je zapnu, např. na NatGeo, tak jedou pouze asi minutu, pak se přestanou objevovat, objevují se jenom takové malé vodorovné čárečky, a pokud to tak nechám ještě pár minut, tak na philipsu zhasne displej, vypne se a pak se zapne na programu č. 1. Jako nějaký soft reset mi to připadá. Co s tím? Jo a ty titulky jsou zarovnány doleva, dají se zarovnat na střed? Nebo to už natgeo tak vysílá?

2. Jak změním panel? Při tom softu je napsáno že tam panel je, a taky je ale nelíbí se mi, zabírá asi třetinu obrazovky. Zkoušel jsem ten slavný multiloader, tam v nastaveních se dá vybrat některý z panelů, chtěl bych ten "Phil_black" co jsem tam měl předtím.. .ale když ho vyberu, jak to nahraju do filipa? Jinak vše nahrávám přes dsxflash a dsxedit ...

Předem díky za odpovědi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VTronik



Založen: 2.12.2006
Příspěvky: 332

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 3:51 pm    Předmět: Citovat

Ad 1. Problém s titulky je známý, ale nevyřešený. To znamená jedině se s tím smířit a nepoužívat titulky.

Ad 2. Zkus pomocí Multiloader nahrát pouze panel poté, co máš ve filipovi soft nahraný pomocí DSXFlash. Multiloader při správném nastavení by měl vymazat pouze příslušné sektory v paměti kam se nahrává panel a nahrát tam panel jiný.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martajs



Založen: 11.6.2006
Příspěvky: 277

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 8:51 pm    Předmět: Citovat

admin napsal:
pro jistotu dano u na http://upload.gsmobil.net


Ahoj zajímalo by mě jestli tenhle seting "Umí " obnovovat i zápisy do karty.
Čas od času mi zmizí nějaký program,když už je jich pryč více tak musím kartu odnést kamarádovi aby ji zas "zaktivoval" Nebo je to problém samotného Philipse 6010 ? díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riik



Založen: 30.6.2008
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 9:51 pm    Předmět: Citovat

Ahojte, nechcu mi ist niektore programy s tymto settingom pre Skylink, napr. CT1, CT2 dokonca ani CT24, ale napr. ide Cinemax,...viete pomoct?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ojoj1



Založen: 21.2.2008
Příspěvky: 36

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 10:36 pm    Předmět: Citovat

Máš špatně nastavenou parabolu nebo skew, čt24 musí hrát, je volné.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riik



Založen: 30.6.2008
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 10:16 am    Předmět: Citovat

Aaaa dakujem, uplne som zabudol na skew..uz to ide...super, dik.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
felixslunicko



Založen: 5.8.2010
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 5:41 pm    Předmět: Nový setting Skylink a CsLink na Philips 6010 Citovat

Ahoj,co vse musim nahrat do philipse abych mohl prijimat skyling?diky za odpoved...pripadne mi poslete odkaz kde to najdu diky moc.do ted sem jel digi...asi jako vsichni ted zde...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Martajs



Založen: 11.6.2006
Příspěvky: 277

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 8:41 pm    Předmět: Re: Nový setting Skylink a CsLink na Philips 6010 Citovat

felixslunicko napsal:
Ahoj,co vse musim nahrat do philipse abych mohl prijimat skyling?diky za odpoved...pripadne mi poslete odkaz kde to najdu diky moc.do ted sem jel digi...asi jako vsichni ted zde...


Když se podíváš na začátek této stránky najdeš tam všechno co hledáš. Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martajs



Založen: 11.6.2006
Příspěvky: 277

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 8:50 pm    Předmět: **toto je spam obsahuje viry** to je div Citovat

Dneska jsme objevili Ameriku!!!
na Gital kartě staršího vydání je třeba zaregistrovat některé slovenské programy (JOJ,Markíza,Doma) Registrace stojí 200 Kaček. U karet koupených v letošním roce již není třeba nic registrovat a jedou všechny programy. Zajímavý přístup GITALU k zákazníkům....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
felixslunicko



Založen: 5.8.2010
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 1:10 pm    Předmět: Re: Nový setting Skylink a CsLink na Philips 6010 Citovat

Martajs napsal:
felixslunicko napsal:
Ahoj,co vse musim nahrat do philipse abych mohl prijimat skyling?diky za odpoved...pripadne mi poslete odkaz kde to najdu diky moc.do ted sem jel digi...asi jako vsichni ted zde...


Když se podíváš na začátek této stránky najdeš tam všechno co hledáš. Laughing


jasny.jen me zajimalo jestli nemusim mit jeste nakej novej soft...neco sem se foru docetl ze by to mel byt nejaky 6.50 skylink.....a to co je na tom odkazu z vrchu stranky je jen seting ...ale jelikoz sem amater ktery se snazi prohlednout tak je mozny ze se pletu...mam v tom ted fakt krapet zmatek..ale pokad mi ted uz staci nahrat jen ten seting tak parada..diky za upresneni

ps:jeste bych to upresnil...na uploadu je nejaky soft 6.50 new blue..o nem sem se tady nekde docetl ze bych ho tam mel nahrat aby behal skilink. ptam se takhle hloupe abych mel me nejasne infrmace po hromade..jete jednou diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
bobika1



Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 1:39 pm    Předmět: Citovat

Samotný setting Ti nepojede !

http://upload.gsmobil.net/Philips%206010/setting%2023.5E%20ojoj/
Arrow Tady máš flash + setting , ještě si tam můžeš dohrát lištu , ovšem otázka je zda tyto flashe umožňují zápisy klíčů na karty , každopádně fungují free to air programy ( ČT 24 , TA 3 , ...) . Zápisy řeším pomocí dream boxu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Další
Strana 1 z 13

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní