Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nový setting Skylink a CsLink na Philips 6010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
odalv



Založen: 12.11.2009
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 3:35 pm    Předmět: Citovat

tak jak píšeš: telka má mít 13117 a smíchov 13118 , ale tím že uděláš kopii smíchova a změníš to na 13117, vznikně ti z toho telka, i když se bude jmenovat smíchov, dokud nepřepíšeš i Name
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ylvuska



Založen: 12.2.2010
Příspěvky: 55

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 11:29 pm    Předmět: Citovat

odalv napsal:
tak jak píšeš: telka má mít 13117 a smíchov 13118 , ale tím že uděláš kopii smíchova a změníš to na 13117, vznikně ti z toho telka, i když se bude jmenovat smíchov, dokud nepřepíšeš i Name

Zdravim
Nevie niekto Sid na Wau na 23,5°e robim si seting sam a potrebujem sid ?
TIA
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 8:52 am    Předmět: Citovat

odalv s tou změnou jak uvádíš /přehození SID si absolutně nepomůžu nicméně jsem to udělal a je logické že se mi automaticky místo smíchova zobrazil v setingu telka a naopak a nic nešlo ,zkoušel jsem ovšem dát jiné setingy odtud a od jiných kluků stvořené a tam se mi to chová stejně prostě chvíli to jede chvíli ne takže mám proto jediné vysvětlení že na této frekvenci je tuner u mé 6010 tak tupý/málo citlivý/ že má prostě málo signálu i když je signál ve skutečnosti dostatečně silný u mé 80 antény protože jak jsem uvedl na DM 7000 vše ok síla signálu 80 % myslel jsem si že tento zvláštní fenomén dělá více majitelům 6010 problémy ale jak vidím tak nikoliv ,škoda že nemám u sebe jinou 6010 to mám na chalupě takže až tam pojedu vemu sebou domů a vyzkouším zda se to chová stejně ,hold někdy jsou to nevysvětlitelné jevy mezi nebem a zemí :roll
Musím doplnit záhada vysvětlena až po zadání PCR což je stejné Vpid a manuálním zadání včetně Apid to jede pokud to ale nezadám jako u ostatních kanálů kde to jinak jede bez problémů tak tady ani náhodou. Surprised


Naposledy upravil salora dne so duben 13, 2013 9:48 am, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ylvuska



Založen: 12.2.2010
Příspěvky: 55

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 9:15 am    Předmět: Citovat

Ylvuska napsal:
odalv napsal:
tak jak píšeš: telka má mít 13117 a smíchov 13118 , ale tím že uděláš kopii smíchova a změníš to na 13117, vznikně ti z toho telka, i když se bude jmenovat smíchov, dokud nepřepíšeš i Name

Zdravim
Nevie niekto Sid na Wau na 23,5°e robim si seting sam a potrebujem sid ?
TIA

Sid na Wau je 5202 ak niekto zhana.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 10:12 am    Předmět: Citovat

Neměnili zase na austriasat klíče ?Už mi nejede ani spotdigital ,AXN Planett Hustler apod. ani nemluvě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SuperSrsen



Založen: 25.11.2007
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 7:01 pm    Předmět: Setting... Citovat

Zdravím pánové,

Neměl by jste někdo hotový setting Skylinku pro Filipa, se všemi aktuálními programy, ať to dám dokupy, než to odvezu na chalupu...;o) Díky moc...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 8:12 pm    Předmět: Re: Setting... Citovat

Zde je upraveny setting,pridan WauTV a Minimax

SuperSrsen napsal:
Zdravím pánové,

Neměl by jste někdo hotový setting Skylinku pro Filipa, se všemi aktuálními programy, ať to dám dokupy, než to odvezu na chalupu...;o) Díky moc...



6010skylink.zip
 Komentář:
setting Philips 6010 Skylink

Stáhnout
 Soubor:  6010skylink.zip
 Velikost:  1.68 kB
 Staženo:  379 krát

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SuperSrsen



Založen: 25.11.2007
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 5:59 am    Předmět: Citovat

Díky... Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tom.hanzl



Založen: 15.11.2007
Příspěvky: 9
Bydliště: Liberecko

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:13 am    Předmět: Citovat

Taky díky za setting a až bude někdo mít s čt d,muže ho sem dát?
Díky předem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
odalv



Založen: 12.11.2009
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 9:53 am    Předmět: Citovat

po zadání sid pohoda běží, čt D, načte pouze název běžícího programu, asi
už na něj p6010 nestačí.

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,895 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S/QPSK

POHODA - REBEL
SID 5073


POHODA - RELAX
SID 5077


a pro ct: ČT Art
20h-6h CET Czech republic Cultural SkyLink Cryptoworks
Irdeto 2 sid 8009 VPID168 Audio 114 cze
115 cze (PMT PCR TXT ) 1032 168 42 2013-08-31 +
ČT D
6h-20h CET Czech republic Lifestyle SkyLink Cryptoworks
Irdeto 2 8009 168 114 cze
115 cze 1032 168 42 2013-08-3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecino



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 512

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 7:17 am    Předmět: Citovat

a není to proto že CT-D je vysíláno jen v irdetu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 2:26 pm    Předmět: Citovat

asi tomu tak bude v podstate vsechny nove pripdane kanaly jiz budou pouzivat pouze Irdeto2 (ICE cryptoworks),takze pokud ma dotycny v prijimaci emu,tak mu tento kanal fungovat neubude a musi pouzit ICE kartu skylink (tmobile) pozor nove karty TMobile jsou jiz take jenom Irdeto2,ale dle overenych informaci funguji v univerzalnich cteckach,to se o uplne novych kartach skylink Irdeto2 neda rici,aspon prozaim,jelikoz maji zapnutou ochranu secure silicon...

Aktualni napln pro 6010 muzete stahovat a opravdu novy kanal "CT Art" jede v pohode na Philipsu 6010 ovsem je potreba karta ICE,pripadne stare Irdeto2 s blockerem



6010skylink3112013.zip
 Komentář:
Aktualni napln pridany nove programy (ART,Relax,Rebel,Active) a odstraneny nefungujici...

Stáhnout
 Soubor:  6010skylink3112013.zip
 Velikost:  1.73 kB
 Staženo:  283 krát

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2014 10:19 am    Předmět: Setting Skylink ze dne 4.10.2014 na 6010 Citovat

Setting vcetne radii ze dne 4.10.2014 pro 6010 Zbytek je v MPEG 4 a nejede na Filipovi


6010 full + radia.rar
 Komentář:
Setting vcetne radii ze dne 4.10.2014 pro 6010 Zbytek je v MPEG 4 a nejede na Filipovi

Stáhnout
 Soubor:  6010 full + radia.rar
 Velikost:  1.57 kB
 Staženo:  163 krát

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecino



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 512

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 10:22 am    Předmět: Citovat

Tak tomu říkám podpora, klobouk dolů. Už sice filípka nepoužívám, ale stále leží vedle CRT TV. Jen nemá kartičku díky společnosti Skylink.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
odalv



Založen: 12.11.2009
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 11:15 am    Předmět: Re: Setting Skylink ze dne 4.10.2014 na 6010 Citovat

nalimek napsal:
Setting vcetne radii ze dne 4.10.2014 pro 6010 Zbytek je v MPEG 4 a nejede na Filipovi

Nalimku, takže už jenom pořídit kartu výměna a platit 33kč/měsíc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další
Strana 12 z 13

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní