Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

ILLUSION sat M3 conax a SKYLINK irdeto
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dulko



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 15
Bydliště: Kysucky Lieskovec 278

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 3:27 pm    Předmět: ILLUSION sat M3 conax a SKYLINK irdeto Citovat

Poradte aky loader a aky soft aby mi na tomto prijimaci isla oficialna Skylink. Predpokladam ze to je uz nova karta irdeto a nie cryptovorks . Teraz ked ju tam vlozim tak ide par sekund a sekne . Smartcard info nevyhodi ziadne .

Udaje vytiahnute z prijimaca :
hardware : F1.3
softvare : M3v5.04H
loader : 1.04
multi-cam ver : 5.4.1B
vectra : 382 + b
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dejvi121



Založen: 6.1.2006
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 4:58 pm    Předmět: Re: ILLUSION sat M3 conax a SKYLINK irdeto Citovat

Tak jak na to koukám, tak máš v přijímači všechno pěkně starý.
Takže doporučuji nahrát soft v tomto pořadí a vše ti pofrčí.

Firmware v6.96
Vectra v5.50
nMULTiCAM2 v5.9B SkyLink

Vše najdeš na uploadu Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dulko



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 15
Bydliště: Kysucky Lieskovec 278

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 9:28 pm    Předmět: Re: ILLUSION sat M3 conax a SKYLINK irdeto Citovat

dejvi121 napsal:
Tak jak na to koukám, tak máš v přijímači všechno pěkně starý.
Takže doporučuji nahrát soft v tomto pořadí a vše ti pofrčí.

Firmware v6.96
Vectra v5.50
nMULTiCAM2 v5.9B SkyLink

Vše najdeš na uploadu Very Happy


Uz som asi stary, alebo vela toho popil , ale neviem to najst.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 537

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 8:23 am    Předmět: Citovat

tak to zkus tady: http://www.nemosat.szm.com/
... Laughing

_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dejvi121



Založen: 6.1.2006
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 3:49 pm    Předmět: Re: ILLUSION sat M3 conax a SKYLINK irdeto Citovat

Nevadí, od toho tu jsme, abychom poradili. Takže nejpřehlednější a hlavně stále nově aktualizovaný web je zde:

http://uploade-tv.internetdsl.pl/index.php?direction=0&order=&directory=Datcom/Fujitsu&PHPSESSID=bff38da1f500fbf988a92139d9ada234

Tak teď už to snad zvládneš. Jsou tam i loadery. Pro nahrání veškerého uvedeného softwaru do přístroje doporučuji loader 1.4.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dulko



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 15
Bydliště: Kysucky Lieskovec 278

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 4:49 pm    Předmět: Uz to facha Citovat

Vdaka, uz to ide. Veci som stiahol z odkazu od boya na M3 a od dejvi121 na M2


PS : Za oplatku, ak budete potrebovat radu ohladom Opensatoch, tak rad pomozem .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hormon



Založen: 2.9.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2010 1:22 pm    Předmět: Citovat

...sewas...mam podobny problem.
karta Skylink a Illusion M3
Po niekolkych minutach zamrzne obraz a na pravej spodnej strane napise Cryptoworks.
Potom prepnem znova na ten isty sledovany program (alebo na iny)a je to zas na niekolko minut dobre a takto stale dokola.
V čom moze byt pes zakopany?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dulko



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 15
Bydliště: Kysucky Lieskovec 278

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2010 6:59 pm    Předmět: Illusion Citovat

hormon napsal:
...sewas...mam podobny problem.
karta Skylink a Illusion M3
Po niekolkych minutach zamrzne obraz a na pravej spodnej strane napise Cryptoworks.
Potom prepnem znova na ten isty sledovany program (alebo na iny)a je to zas na niekolko minut dobre a takto stale dokola.
V čom moze byt pes zakopany?


Napis , ake mas verzie softverov
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hormon



Založen: 2.9.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 12:29 pm    Předmět: Citovat

Illusion M3:
Hardware-F1.3
Verzia softveru-M3v5.18
Loader-1.04
Vectra-5.08
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dulko



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 15
Bydliště: Kysucky Lieskovec 278

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 2:24 pm    Předmět: JAJ Citovat

A cudujes sa, ked tam nemas soft na kartu MULTI CAM. Zle si cital prispevky. Inak Vectra tam nemusi byt. Ak som dobre pochopil, ta je len na emulaciu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hormon



Založen: 2.9.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 2:54 pm    Předmět: Citovat

...takze,ako by to malo byt spravne?
...ake programy tam nahadzat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dulko



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 15
Bydliště: Kysucky Lieskovec 278

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 3:05 pm    Předmět: xi xi Citovat

hormon napsal:
...takze,ako by to malo byt spravne?
...ake programy tam nahadzat?


Cital si vobec tuto diskusiu ? Smile Hned v druhom prispevku mas, co tam mas nahrat. Ja to mam tak, potom som vectru odstranil.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hormon



Založen: 2.9.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 5:28 pm    Předmět: Citovat

...tak po dlhom sprtani sa nam podarilo dostat do oboch primacov tieto veci:

hardware: M3S
verzia softveru: M3v6.90
loader: 2.33
multicam: nMULTICAM2 v6.0
vectra: 5.50
unidra: v5.8

pri nahravani unidry nam vypisovalo: NESPRAVNA SIGNATURA-co to znamenalo?

a teraz my uplne vypadol signal,pripojenie kabla ,vsetko je OK-cerveny ramcek a v nom napis :neni signal - to co moze byt za problem???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dulko



Založen: 22.11.2005
Příspěvky: 15
Bydliště: Kysucky Lieskovec 278

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 11:43 am    Předmět: Jaj Citovat

hormon napsal:
...tak po dlhom sprtani sa nam podarilo dostat do oboch primacov tieto veci:

hardware: M3S
verzia softveru: M3v6.90
loader: 2.33
multicam: nMULTICAM2 v6.0
vectra: 5.50
unidra: v5.8

pri nahravani unidry nam vypisovalo: NESPRAVNA SIGNATURA-co to znamenalo?

a teraz my uplne vypadol signal,pripojenie kabla ,vsetko je OK-cerveny ramcek a v nom napis :neni signal - to co moze byt za problem???


Nie som taky zdatny v illusionoch. Viac poznam ine znacky. Ale ty si pisal, ze chces skylink. Tak naco tam tlacis vectru a unidru ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hormon



Založen: 2.9.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 9:08 am    Předmět: Citovat

...uz som poriesil tu stratu signalu,uz to fakci
...unidra- ta my je tam treba ,lebo chcem zdielat dva illusiony
...vectra - tak tu my tam uz netreba???

...akurat neviem co PRESNE mam nastavit ,aby my slo zdielanie dvoch illusionov.Mam v oboch nahrate rovnake multicamy, unidru, aj verzie softveru.
Mohol by niekto napisat co PRESNE /podrobnejsie/ tam mam nastavit?
co na jednom primaci a co na druhom!!!
su to illusion M3 obidva
...diik...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní