Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

Strong 6500

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
splinter1



Založen: 13.8.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 11:15 am    Předmět: Strong 6500 Citovat

Zdravím.Asi se zeptám jako naprostá trubka,ale chtěl bych do tohoto přístroje koupit kartu od cs linku.Půjdou mi tam ty programy které si na kartě předplatím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pm.shop



Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 169

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 12:01 pm    Předmět: Citovat

ano pojdu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
splinter1



Založen: 13.8.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 3:29 pm    Předmět: Citovat

Takže stačí koupit kartu a pojede to?Musím nastavovat pak nějakj anténu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecino



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 512

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 4:09 pm    Předmět: Citovat

No tak to je snad jasne ze antena musi byt na Astru 3A tzn. 23,5st vychodne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
splinter1



Založen: 13.8.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 8:33 pm    Předmět: Citovat

To je jasné asi vám.... Idea mám to samozřejmě na astru,ale nevěděl jsem jestli se s tím musí nějak dál hnout nebo stačí jen zastrčit kartu a jede to.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pm.shop



Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 169

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 8:58 pm    Předmět: Citovat

ak to mas teda na 23,5 tak ti staci strcit kartu prepnut na CT1 a do hodiny ti to jede
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
splinter1



Založen: 13.8.2010
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 9:58 pm    Předmět: Citovat

Díky moc....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní