Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Setting Skylink, CSlink přidán program Prima-love.
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mimer



Založen: 27.12.2006
Příspěvky: 28

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:27 pm    Předmět: Setting Skylink, CSlink přidán program Prima-love. Citovat

Přidal jsem tam program Prima-love.
http://rapidshare.com/files/451727744/cs-love.bin
http://rapidshare.com/files/451727912/sky-love.bin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 12:16 am    Předmět: Posledni Setting Skylink pro 6010 Citovat

Posledni, ze dne 3.4.11 Obsahuje Love, Fashion, Ethnik, TV8, nove kmitocty pro Nova, Barrandov a Retro 100% funkcni, volne na prvnich 24 pozicich.
Letni cas samozrejmosti... Lze stahnout zde:

http://www.edisk.cz/stahni/67033/Skylink_3.4.11.bin_32KB.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:15 am    Předmět: RE: Citovat

Kamarád mě požádal o SW+setting na astru 3A ( karta Skylink) a Astra 19,2E ( volné programy ENG+GER). A to pomocí monobloku (4,3 stupně).

Jinému jsem tam dával pouze na Skylink SW origo UPC 5.35 , ten funguje skvěle , zápisy chodí v pohodě.

Setting jsem udělal , bohužel u SW 5.35 nejde nejspíš diseqC , takže jestli můžete poradit jiný , a také radu , jestli to je vůbec možné kvůli možnému přepisu SW během nastavení na Astru 19,2E..Spolehlivý SW , aby chodily i zápisy po registraci.
Nastavení diseqC v DSXEdit pro jednotlivé LNB není problém..
Díky za reakce.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 3:32 pm    Předmět: jaro4 Citovat

Obavam se, ze tato kombinace vzdy neco vylucuje... Jinak tu mam Humace CRCI 5500 pekny obraz a ten by umel vse co pozadujes, Skylink kartu CW, DISEqC, zapisy, soucasne 23,5 + 19,2 byl by za 400 vcetne dalkace, ale je mozne, ze to nekdo dovede i s Filipem, tezko rict jaky je posledni stav. Ovsem nevim zda zere ICE kartu nebo Irdeto, abys ho nemusel za 2 roky vyhodit na hnuj... Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 3:56 pm    Předmět: RE: Citovat

karta je Irdeto , taky se obávám , že to nepůjde , ale ještě to zkusím ..
Dám vědět v kladném případě..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:46 pm    Předmět: Humac Citovat

Ten humac ma i slot, pokud mas Irdeto modul, tak by jiste sel, na Filipovi asi Irdeto nerozchodis, ale mohu se mylit, dnes je mozne vse
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 8:08 pm    Předmět: RE: Citovat

Jasně zkusím to , Humáč by asi šel , jenže dva kamarádi mají dohromady 4x Philips , tak by je , tedy dva chtěli používat na chatách , a vozit jen kartu..
Nejspíš to dopadne tak , že budou mítjen Skylink , případně LNB Twin a na Astru maj analog , koukal jsem že v něm ještě jede něco v GER..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 4:22 pm    Předmět: RE: Citovat

Tak jsem možná uspěl , kamarád chtěl Skylink + vyjmenované free programy z Astry 19,2 (free). Pomohl SW 4.94 , setting jsem udělal sám. DiseqC chodí bez problémů , žádné mazání SW při přepnutí na Astru 16,2 E se nekoná.

SW 4.94 ( pomocí DSXFlash0.5)
setting Skylink (Upraven nalimkův+ přidána Astra free pomocí pomocí Applikátoru)
Astra 3A 23,5E (DiseqC A)
Astra 19,2 E (DiseqC B)

Dáno na upload :
http://sat-upload.net/data/4_94_Skylink%2BAstra16free_by_jaro4.rar

Pozor podle porovnání na stránkách Skylinku se jedná o kartu ICE a ne jen Irdeto , kamarád mě mystifikoval...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
betula154



Založen: 2.2.2009
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:44 pm    Předmět: Astra23.5-19.2 Citovat

Čau Jaro4 poslal by si my ten soft 4.94 doPhilipsa 6010.Vrelá vďaka.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:51 pm    Předmět: RE: Citovat

Ahoj!
Vše je v tom odkazu ,, setting i soft.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
betula154



Založen: 2.2.2009
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:56 pm    Předmět: astra23.5-19.2 Citovat

Vďaka moc asi som to prehliadol keď som to stiahol ešte raz vďaka.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rost



Založen: 4.12.2005
Příspěvky: 75
Bydliště: zlin

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 6:41 am    Předmět: Citovat

...a jak v tom softu 9.49 (ne 4.94) chodí zápisy? už jste to ověřili?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 2:33 pm    Předmět: RE: Citovat

Copak zápisy chodily , ale dnes jsem zapnul Philips , a zjistil jsem , že nejde DiseqC... SW se nejspíše zase přepsal ..takže je to nepoužitelný pro Astru 19,2 E.

Nemá někdo info o miniaplikaci DiseqC?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecino



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 512

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 10:14 am    Předmět: Citovat

dodělej si odpojení LNB a nebude se ti to přepisovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 1:14 pm    Předmět: RE: Citovat

No ale pak nebudou chodit zápisy na kartu Skylink ne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní