Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Novinka od německého výrobce Octagon nejlevnější přijímače Enigma2.

CS-link a je to tady...

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Cry*tow*rks (Irdeto)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 540

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 12:28 pm    Předmět: CS-link a je to tady... Citovat

Společnost Media Vision s.r.o., provozovatel digitální satelitní televize CS Link, informuje o stavu přechodu na nový systém podmíněného přístupu a zahájení prodeje dekódovacích karet nového systému.

U satelitní platformy CS Link probíhá vše podle plánu implementace nového kódovacího systému. Ověřuje se kompatibilita boxů a kódovacích zařízení v naší hlavní stanici s novými systémy podmíněného přístupu. Výsledky jsou průběžně vyhodnocovány a dále analyzovány. „Nechceme se s nasazením nového systému unáhlit a chceme předem prověřit a nastavit všechny požadované funkce“, říká Daniel Klička, výkonný ředitel Media Vision.

Karty nového systému podmíněného přístupu budou k dispozici cca na konci druhého kvartálu. CS Link chce udržet prodej stávajících a dobře fungujících CryptoWorks karet co nejdéle. Oba typy karet budou v nabídce souběžně až do vyprodání zásob karet CryptoWorks. Všichni prodejci se tak mohou svobodně rozhodnout, které karty upřednostní. CS Link navíc svým prodejcům zaručí i případnou bezplatnou výměnu neprodaných karet CW karet. „Neprodané skladové zásoby CW karet bezplatně vyměníme za nové, ať Irdeto, či kterékoliv jiné karty. Ale nemyslíme si, že tato situace nastane. Dle informací od našich obchodních parterů, je situace na trhu přesně opačná, i díky bezproblémové funkčnosti stávajícího systému CryptoWorks“ doplňuje Klička.
převzato z Paraboly.

To jen pro ty,co tvrdí,že se CSlink nebude ubírat směrem,jako Skylink... Wink

_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,Octagon 8008 sf/mini-motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
peco



Založen: 7.6.2006
Příspěvky: 119

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 12:53 pm    Předmět: Citovat

az na jednu malickost:
citace:

CS Link chce udržet prodej stávajících a dobře fungujících CryptoWorks karet co nejdéle
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4489
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 1:50 pm    Předmět: Citovat

doufejme ze nebude,co se tyka ICE karet,tak oaobne nemam zadne problemy,ani se zmenou klicu...ale jde spis o ruzne dalsi veci a ta podstatna vec je SurfLock,dalsi zajimavou informaci je vyjadreni spolecnosti Irdeto k prodeji nelicencovanych prijimacu,ktere skoro ve vsem pripadech funguji lepe,nez jejich ktere jsou podle nich ready,napriklad rada opticum funguje s ICE kartama snad uplne nejlepe oproti jinym prijimacum,ja zde nerad davam okopirovane citace,ale ted udelam vyjimku...

Společnost Irdeto ze sídlem v Hoofddrorpu v Holandsku dnes rozeslala distributorům a dealerům satelitních receiverů v České a Slovenské repubice dokument, který upozorňuje na prodej nelicencovaných a nepodporovaných receiverů.


Jak konkrétně uvádí: "Na základě podrobného přezkoumání aktivit na trhu, oblíbených modelů STB a aktivních distributorů bylo identifikováno několik variant necertifikovaných zařízení. Tímto si Vás dovolujeme informovat, že následující společnosti a značky nejsou licencovány ani podporovány společností Irdeto a tyto subjekty jsou proto vyloučeny z distribuce zařízení schválených nebo podporovaných standardy CryptoWorks nebo Irdeto:

Ferguson Sp. Z.o.o (Ariva atp.)
Opticum e.o
Cynextra-Golden Interstar (Bigsat, Golden Media atp.)


Protože Irdeto, Skylink a CS Link mohou zaručit kvalitu jen certifikovaných set-top boxů, dvouletá záruka nařízena českými a slovenskými orgány je momentálně ohrožena."

"Zákazníci, kterých se to týká, budou odkázáni na své dealery, proto je odpovědnost na Vás správně informovat zákazníky v místě náklupu. Pro upřesnění, pouze přijímací zařízení schválená společností Irdeto mohou splnit očekávání zákazníků, pokud jde o bezproblémový příjem obsahu typu Skylink/CS Link. Společnost Irdeto proto žádá, aby distributoři vždy ověřili stav licence/certifikace jednotlivých modelů přijímačů před jejich zakoupením.

V důsledku našich nedávných zjištění se podnikají kroky k podání stížnosti na české a slovenské obchodní inspekci (ČOI a SOI) proti několika výrobcům STB, kteří prodávají set-top boxy tzvn. "připravené pro CryptoWorks" bez schválení společností Irdeto. Také dodavatelé podílející se na distribuci těchto zařízení jsou předmětem zkoumání".

"Společnost Irdeto tímto oznamuje ukončení životnosti CryptoWorks, přičemž objednávky poslední várky karet CryptoWorks byly přijaty v listopadu 2010. Žádný náš zákazník již nemůže objednat další karty CryptoWorks, a proto trh s STB CryptoWorks rychle zaniká. Jak již bylo oznámeno, společnost Irdeto nebude po roce 2012 poskytovat žádnou podporu pro zařízení CryptoWorks. V budoucnu se budeme zaměřovat pouze na STB Irdeto s platformou Secure Silicon.


David W.Jones, Director Partner & Alliances
Andries Grondman, Client Device Alliance Manager

opravdu zajimave,vcera jsem o tom premyslel a porovnaval jine kodovaci systemy a nenasel jsem podobnou spolecnost,ktera by ny toto prisla...uvedu dalsi priklad Ferguson 6318 na kterou vysel oficialni firmware irdeto,dokonce to melo licenci op irdeta,da se stahnout na starem upload viz. http://sat-upload.net ,po nahrati tohoto firmware a pouziti ICE karty je to nepouzitelne vetsina kanalu se neotevre a zustane zakodovana,zadny patch nebyl a podle me uz nebude na tento pristroj dodelan..to je nejaka podpora..jedine reseni je do pristroje nahrat neoficialni firmware dvbxtreme_RC7 tam ICE karty tak nejak fugnuje....kazdy si muze udelat obrazek sam...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ota Borůvka



Založen: 10.4.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:36 pm    Předmět: HEAD 8500 HD Citovat

To jsou teda věci......
Tak by mě docela zajímalo, jestli by Skylink ICE fachčila na HEAD 8500 HD, eventuelně jestli by fachčila v DIABLu2 zasunutém do tohoto přístroje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 8:40 pm    Předmět: Nic noveho Citovat

23 let prijmu sat TV je jasnym a nezvratnym dukazem o tom, ze jde providerum o okamzity zisk a ne poskytovat stabilni sluzby, ktere muze zakaznik prijimat na draze zakoupenem zarizeni po dobu mnoha let. Ten kdo tomu jen trochu rozumi, tak vi, ze to nejde haknout, zcela jiste to bylo cilene "hozeno" mezi lidi, aby byl duvod k prechodu na neco noveho, co donuti nasyceny trh nakoupit opet nove drahe zarizeni v poctu radove nekolika set Mega. Celkem sverazny vyklad prava v CZ, provozovatel muze delat co chce a kdy chce, zakaznik musi drzet hubu a stale calovat. Kde je ochrana spotrebitele? Stabilita je zarucovana pouze pro podnikatele, pro zakaznika nikoliv... Kde to jsme? Zcela jasnym a precedentnim prikladem je Fotovoltaika a tak je to se vsim... hruza a des... Kdo jim to schvalil a podepsal, at jim to ted plati, co do toho tahaji obcany ???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lemon



Založen: 22.1.2006
Příspěvky: 72

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 12:35 pm    Předmět: Re: Nic noveho Citovat

No, az tak jednoznacne to neni - puvodni hack , kde se zapisovalo s nesmyslnym datem 31.00. .... uz pochazi z dob, kdy sly tyto zapisy udelat jen tvrde (nekde bych nasel instrukci) a bylo to kratce po tom co se 3.47 objevil. Jenomze signatura byly vazana na Global Key, ktery se pak zmenil. Dalsi hack o kterem vim byl se stejnym datem opravneni, ovsem umel uz mekke mazatelne zapisy a co vim jiste, neby nijak rozsiren. Melo to par lidi, kteri s tim take kseftovali. Nedavno se ale objevil dalsi hack, kde je mozno udalat naprost stejna opravneni, jako dela provider. Tedy uzivatelsky menit dobu platnosti. Tady skoro verim, ze to nekdo mezi lidi hodil cilene. Nevim jakym stylem se tam delaji zapisy ( nelogoval jsem instr. pri zapisu) ale temer jiste to nebude stejny spusob jako u zapisu 31.00 atd... ( preteceni adresaru...)
I kdyz na druhou stranu je pravda, ze stejnym postupem jako pro bios 3.47 to nejde do biosu 5,6, ktery se take bude muset vymenit. Takze mi to cele moc nezapada do sebe. Co je ale pravde, ze jde zapsat do prvni varky ICE karet ( CW cast) ale po zmene key pouze pro "volneho " providera Sad



*****************
Ten kdo tomu jen trochu rozumi, tak vi, ze to nejde haknout, zcela jiste to bylo cilene "hozeno" mezi lidi, aby byl duvod k prechodu na neco noveho, co donuti nasyceny trh nakoupit opet nove drahe zarizeni v poctu radove nekolika set Mega.

_________________
no, a pak sem vzal kladivo a už to nešlo vůbec Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 10:48 pm    Předmět: Lemon Citovat

100% Hack CW se konal az po spusteni a plnem otestovani systemu Irdeto, to neco napovida... Samo sebou kdo to pustil mezi lidi se jiz nedovime, ale mohou zcela bez osocovani zrusit CW jako takovy a budou stale dobri, vzdyt haknuti byli oni, ne nase penezenky.... (kdo ma vsech pet pohromade, tak v tom rozpozna nejakou taskarici, mozna neprokazatelnou jak uvadis) Lze souhlasit s postupem proti neopravnenemu prijmu, ale nikoliv na zaklade omezovani funkci prijimacu, ktere dnesni doba prinasi, to je dost bezohledne vuci zakaznikum... Treba se to casem vyresi k oboustranne spokojenosti. Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lemon



Založen: 22.1.2006
Příspěvky: 72

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 11:43 am    Předmět: Re: Lemon Citovat

Já tuším , jak to dopadne...... do budoucna pojede na CW pouze základní nabídka. Neboli základ budou vysílat v symultcryptu jak v CW tak v Irdetu. Sraré karty a přijímače pojedou, staříkum a klasickým uživatelům, kteří si nic nepředpláceli vše půjde dál i na CW mašinkách. Hack tolik (vůbec) nebolí, protože ze základu stejně nic není kromě pořizovací ceny karty. A providerům jde stejně na prvním místě o peníze.
No a vše placené pojede na Irdetu a chceš-li se dívat, pořiď si aparát. Ono už to tak stejně je s novými programy. A celé to umocní tím, že new věci daj jen v HD ( MPEG-4 ) takže si potencionální zájemci stejně budou muset koupit novou mašinku. A to stejně časem udělají, protože ta stará umře a k nové dvoumetrové plazmě stejně SD přijímač je nanic Smile
Takže vlk se nažere a koza zůstane celá.
Ale to si povíme tak za rok, dva. . . . .



nalimek napsal:
Treba se to casem vyresi k oboustranne spokojenosti. Question

_________________
no, a pak sem vzal kladivo a už to nešlo vůbec Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJDave



Založen: 16.11.2005
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 2:07 pm    Předmět: Citovat

Ti co mají v satelitní technice za sebou dlouhou "trať", tak ví, že tento marathon...nikdy neskončí...
Vždy po dané době bude následovat další a další systém kódování, další a další služby. Obratový koloběh musí stále být. Ekonomika se zastavit nesmí.

_________________
Optibox ANACONDA HD, Filipek 6010, 37LH5000,SG-2100(23,5°; 19,5°; 16°; 13°; 1°w)
Klidně pomohu...pokud mohu. " Nalímku...kde jseš.. Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Cry*tow*rks (Irdeto) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní