Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

cs link Irdeto

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
carlos999



Založen: 16.1.2007
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 1:32 pm    Předmět: cs link Irdeto Citovat

Jede někomu nová karta cslink irdeto premium+total na rok ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rost



Založen: 4.12.2005
Příspěvky: 75
Bydliště: zlin

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:54 pm    Předmět: Citovat

mám dojem, že žádný firmware na čisté Irdeto karty pro philips6010 není.
I když se v poslední době podařilo díky novým firmwarům rozběhnout Irdeto karty i na uničtečkových přijímačích (např. Ariva, Koscom 5400), tak na Philips6010 žádný nový firmware není nebo aspoň o tom nevím.
Ale každopádně by to bylo fajn, kdyby to někdo vymyslel.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 9:53 pm    Předmět: RE: Citovat

Myslím , že na Arivě čisté Irdeto ve čtečce zatím nejde , jen modulem (SMIT).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 2:47 am    Předmět: Citovat

to neni pravda ciste irdeto2 funguje jeste lepe na univerzalnich cteckach,nez na tech originalnich tj. opticum,bigsat,ariva atd...atd..na philips 6010 ciste irdeto nejde a predpokladam ze jiz nepujdu,vzhledem ke stari a podpore prijimacu,ktere ja predevsim z Polska a tam se na nejake irdeto2 vyprdnou,jelikoz jim v tom nic nevysila..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
carlos999



Založen: 16.1.2007
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 10:51 am    Předmět: Citovat

Ok,díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ampere



Založen: 12.2.2010
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 5:27 am    Předmět: Citovat

admin napsal:
to neni pravda ciste irdeto2 funguje jeste lepe na univerzalnich cteckach,nez na tech originalnich tj. opticum,bigsat,ariva atd...atd..na philips 6010 ciste irdeto nejde a predpokladam ze jiz nepujdu,vzhledem ke stari a podpore prijimacu,ktere ja predevsim z Polska a tam se na nejake irdeto2 vyprdnou,jelikoz jim v tom nic nevysila..


By jsi se divil,ale jede
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttt123



Založen: 4.1.2006
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 1:31 pm    Předmět: Citovat

...a dáš nám tip jak to rozchodit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4272
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 10:02 pm    Předmět: Citovat

neverte vsemu co kdo napise,philips 6010 podporuje conax,seca2,cryptoworks (ICE) tyto upravene firmware jsou z Polska,kde uvedene systemy krome cryptoworksu pouzivaji,cryptoworks je pozustatek kdy Polsko tento system pouzivalo,krome toho system Irdeto2 skylink a cslink ke spravne komunikaci s kartou potrebuje dva klice,ktere nejsou verejne Cam key a RSA key,to je problem modulu diablo2,kde tento modul sice najde kartu,dokonce nacte aktivace,ale nedekoduje....pochybuju ze by nekdo na oteverenem firmware pro philips6010 tyto klice dopsal a vubec udelal kod,ktery by tuto kartu precetl,jedina moznost je ta,ze irdeto2 karta se muze urcitou zmenou nastartovat v rezimu cryptowokrs ICE karty,ovsem pak zase na tuto kartu neprichazeji aktivace,takze je to take o nicem...to je jedina moznost jak by se to dalo udelat..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
salora



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 2:35 pm    Předmět: RE: Citovat

No myslím že nic není nemožné o čemý jsme se přesvědčili už v minulosti nejednou,žeby byli schopní chlapi jen v polsku ?U nás by se tu někdo nenašel ale nakonec i snad někteří poláci používají naše karty na PH6010 včetně tak jako my u nás pro jejich polsat apod. vzhledem k podobě řeči takže se možná i tam někdo najde kdo to nějak S.W. upraví a patchne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní