Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

Setting Skylink, CSlink přidán program Prima-love.
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mimer



Založen: 27.12.2006
Příspěvky: 28

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:27 pm    Předmět: Setting Skylink, CSlink přidán program Prima-love. Citovat

Přidal jsem tam program Prima-love.
http://rapidshare.com/files/451727744/cs-love.bin
http://rapidshare.com/files/451727912/sky-love.bin
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 12:16 am    Předmět: Posledni Setting Skylink pro 6010 Citovat

Posledni, ze dne 3.4.11 Obsahuje Love, Fashion, Ethnik, TV8, nove kmitocty pro Nova, Barrandov a Retro 100% funkcni, volne na prvnich 24 pozicich.
Letni cas samozrejmosti... Lze stahnout zde:

http://www.edisk.cz/stahni/67033/Skylink_3.4.11.bin_32KB.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:15 am    Předmět: RE: Citovat

Kamarád mě požádal o SW+setting na astru 3A ( karta Skylink) a Astra 19,2E ( volné programy ENG+GER). A to pomocí monobloku (4,3 stupně).

Jinému jsem tam dával pouze na Skylink SW origo UPC 5.35 , ten funguje skvěle , zápisy chodí v pohodě.

Setting jsem udělal , bohužel u SW 5.35 nejde nejspíš diseqC , takže jestli můžete poradit jiný , a také radu , jestli to je vůbec možné kvůli možnému přepisu SW během nastavení na Astru 19,2E..Spolehlivý SW , aby chodily i zápisy po registraci.
Nastavení diseqC v DSXEdit pro jednotlivé LNB není problém..
Díky za reakce.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 3:32 pm    Předmět: jaro4 Citovat

Obavam se, ze tato kombinace vzdy neco vylucuje... Jinak tu mam Humace CRCI 5500 pekny obraz a ten by umel vse co pozadujes, Skylink kartu CW, DISEqC, zapisy, soucasne 23,5 + 19,2 byl by za 400 vcetne dalkace, ale je mozne, ze to nekdo dovede i s Filipem, tezko rict jaky je posledni stav. Ovsem nevim zda zere ICE kartu nebo Irdeto, abys ho nemusel za 2 roky vyhodit na hnuj... Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 3:56 pm    Předmět: RE: Citovat

karta je Irdeto , taky se obávám , že to nepůjde , ale ještě to zkusím ..
Dám vědět v kladném případě..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:46 pm    Předmět: Humac Citovat

Ten humac ma i slot, pokud mas Irdeto modul, tak by jiste sel, na Filipovi asi Irdeto nerozchodis, ale mohu se mylit, dnes je mozne vse
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 8:08 pm    Předmět: RE: Citovat

Jasně zkusím to , Humáč by asi šel , jenže dva kamarádi mají dohromady 4x Philips , tak by je , tedy dva chtěli používat na chatách , a vozit jen kartu..
Nejspíš to dopadne tak , že budou mítjen Skylink , případně LNB Twin a na Astru maj analog , koukal jsem že v něm ještě jede něco v GER..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 4:22 pm    Předmět: RE: Citovat

Tak jsem možná uspěl , kamarád chtěl Skylink + vyjmenované free programy z Astry 19,2 (free). Pomohl SW 4.94 , setting jsem udělal sám. DiseqC chodí bez problémů , žádné mazání SW při přepnutí na Astru 16,2 E se nekoná.

SW 4.94 ( pomocí DSXFlash0.5)
setting Skylink (Upraven nalimkův+ přidána Astra free pomocí pomocí Applikátoru)
Astra 3A 23,5E (DiseqC A)
Astra 19,2 E (DiseqC B)

Dáno na upload :
http://sat-upload.net/data/4_94_Skylink%2BAstra16free_by_jaro4.rar

Pozor podle porovnání na stránkách Skylinku se jedná o kartu ICE a ne jen Irdeto , kamarád mě mystifikoval...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
betula154



Založen: 2.2.2009
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:44 pm    Předmět: Astra23.5-19.2 Citovat

Čau Jaro4 poslal by si my ten soft 4.94 doPhilipsa 6010.Vrelá vďaka.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:51 pm    Předmět: RE: Citovat

Ahoj!
Vše je v tom odkazu ,, setting i soft.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
betula154



Založen: 2.2.2009
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:56 pm    Předmět: astra23.5-19.2 Citovat

Vďaka moc asi som to prehliadol keď som to stiahol ešte raz vďaka.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rost



Založen: 4.12.2005
Příspěvky: 75
Bydliště: zlin

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 6:41 am    Předmět: Citovat

...a jak v tom softu 9.49 (ne 4.94) chodí zápisy? už jste to ověřili?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 2:33 pm    Předmět: RE: Citovat

Copak zápisy chodily , ale dnes jsem zapnul Philips , a zjistil jsem , že nejde DiseqC... SW se nejspíše zase přepsal ..takže je to nepoužitelný pro Astru 19,2 E.

Nemá někdo info o miniaplikaci DiseqC?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecino



Založen: 21.3.2007
Příspěvky: 512

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 10:14 am    Předmět: Citovat

dodělej si odpojení LNB a nebude se ti to přepisovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 1:14 pm    Předmět: RE: Citovat

No ale pak nebudou chodit zápisy na kartu Skylink ne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní