Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nahrati flash a dal..
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirec3210



Založen: 27.8.2011
Příspěvky: 23
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 7:08 pm    Předmět: Nahrati flash a dal.. Citovat

Prosim Vas,dle navodu na GSMOBIL jsem preflesoval FW,vymazal flaesh,sektory a nahral novy FW.Chci se zeptat co ajak dal,pouzil jsem original FW pro CZ/Sk v5,31 protoze u jinych mi furt ukazovalo chybu.Ted pri zapnuti mi ukazuje neco ze mam vlozit kartu a kdyz to udelam,stejne Philips nereaguje na zadne tlacitko..
muzete poradit,jaky FW naflesovat,aby mi fungovalo 19+23 astra a sdileni?Nebo treba i EMU?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 11:28 pm    Předmět: RE: Citovat

A jakou máš kartu? Jestli máš ICE , tak v5.35 mě chodila.
Sdílení asi nejde..
Emu--orf, Bulisat.ale s jiným FW.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirec3210



Založen: 27.8.2011
Příspěvky: 23
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 11:32 pm    Předmět: Citovat

Mam kartu CS link CWR a take ICE od Skylink...Jde o to,ze mi nechce jit nic,proste jsem vymazal celou fles,sektory a furt mi to ukazuje nejaky nesmysly...nejde naladit satelit vubec nevim kde delam chybu..jde mi jen o to rozchodit,a treba jeste i sdilet...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 10:18 pm    Předmět: RE: Citovat

Tak máš špatný setting..zkontroluj.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirec3210



Založen: 27.8.2011
Příspěvky: 23
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 12:33 pm    Předmět: Citovat

Asi jsi mel pravdu..Diky z anakopnuty...Dal jsem jinej FW a setings,ale ukazuje,ze neni signal..Zatim hledam tady na foru,jak dal,proto nechci tady zbytecne rozepisovat blbosti..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaro4



Založen: 21.11.2007
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 10:55 pm    Předmět: RE: Citovat

muzete poradit,jaky FW naflesovat,aby mi fungovalo 19+23 astra a sdileni?
ten FW 5.31 nebo ten co jsem měl já 5.35 , tam DiseqC není , to bude problém , na 2 družice. Leda přehazovat přívodní kabel k anténám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirec3210



Založen: 27.8.2011
Příspěvky: 23
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 1:35 pm    Předmět: Citovat

Prave na tom FW mi to nejde...
Mam LNB TWIN,cili jeden kabel..

EDIT:

Tak uz jsem to rozchodil,jedou vsechny programy s kartou GITAL..
Chci se zaptat,jak se otvita EMU,poradi nekdo?
Natahnul jsem FW 6.50..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pit-ris



Založen: 25.7.2007
Příspěvky: 182
Bydliště: Moravia

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 5:06 pm    Předmět: Citovat

zdravím ... nevím zda jsem špatně hledal, ale nikde jsem nenašel soft 4.33 na starší T and T karty. Naflashoval jsem sice soft 6.50, ale jde mi o zápisy na kartu. Je to pro mé známé staršího věku.
Moc díky.
Pit-ris
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
svoja



Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 36

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 6:25 pm    Předmět: Citovat

http://sat-upload.net/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 7:13 am    Předmět: Svoja Citovat

myslim, ze jsem tu poslednich par let daval celkem dobry pozor, ale 4.33 Trade & Technology jsem tu nezahlid, natoz vylepenou na tvem odkazu... Jedine si to tam napsat sam, ale to bude asi problem... Muzes svuj odkaz upresnit primo na tuto flash Question Question Rad bych se do ni kukl, co je tam napsano Exclamation
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 534

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 11:39 pm    Předmět: Citovat

Pokud se nepletu tak 4.33 je pro Gital kartu(Cs link)starou...,je to tak???... Laughing
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pit-ris



Založen: 25.7.2007
Příspěvky: 182
Bydliště: Moravia

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 10:20 am    Předmět: Citovat

na "sat-uplaudu" jsem našel jen soft 4.33 na SkyLink a Gital, proto se ptám ... for "svoja" - můžeš upřesnit ??
Moc díky.
Pit-ris
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
svoja



Založen: 29.2.2008
Příspěvky: 36

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:37 pm    Předmět: Citovat

Ano je to na Gita,l ako je aj v názve súboru. Videl som len 4.33 a T and T som si neuvedomil.
Sorry za omyl.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nalimek



Založen: 11.3.2007
Příspěvky: 581

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:29 am    Předmět: Pit-ris Citovat

Zdarec, kdysi jsem se tam snazil dopsat T&T, ale nedokazal jsem to.... Pak se tu objevila na Skylink, coz je dukaz, ze to nekdo umi... Mozna by nebylo spatne to tak trochu obejit, pokud mas nekde v supliku 16F84 a naflashovat treba 5.34 a jede to na vsechny tri karty ((muzes menit CW T&T, GITAL ci Skylink. (ICE - nevim, nezkousel jsem)) a prochazi zapisy, o to ti myslim jde... Pokud bys chtel, tak v SZ pokecame co a jak.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miroja



Založen: 17.7.2006
Příspěvky: 1021
Bydliště: SK, Liptov

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2012 8:18 am    Předmět: Citovat

Aky to potrebujete FW? Nejaky FW na Skylink som uparavoval, mozno sa mi podari aj toto.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Philips Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní