Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Nové příjímače od španělského výrobce značky Qviart Linux Enigma2.

M5

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vadus



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 29
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:13 pm    Předmět: M5 Citovat

Ahojte, mám M5-ku, poslednom čase mi zamrzne a vypisuje no audio-video, mám tam Kynga a freesat kartu, čo mám robiť poradte, dakujem
_________________
Illusionsat M5 Thor UPC
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4309
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 5:14 pm    Předmět: Citovat

zemrzne,nebo jde ovladat a neni obraz,to co se muze zkusit je overit jestli je na LNB napeti 14V,nebo 18V pri H polarizaci,jinak to vypada na HW zavadu,vzhledem k tomu ze se jedna o SD prijimac je otazka jestli se to vyplati opravovat,nebo mejeste napadlo,ze by to mohl delat diseqc pokud je zapojen do anteniho systemu,nebo samotny LNB mozna bych zacal u teto kontroly...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vadus



Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 29
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 2:51 pm    Předmět: Citovat

zamrzne a vypíše no audio-video, keď zapnem pravým gombíkom hore na ovládači zas mi pobeží asi 10-15 minút, mám 1 LNB na Thor na UPC a mám freesat kartu, vďaka
_________________
Illusionsat M5 Thor UPC
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4309
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 7:58 pm    Předmět: Citovat

pak bych zkusil vymenit LNB a zkontroloval vystupni napeti na LNB vystupu prijimace...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Illusion Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní