Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Freesat (UPC direct) informace a novinky
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Cry*tow*rks (Irdeto)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 1:55 pm    Předmět: Freesat (UPC direct) informace a novinky Citovat



Freesat (UPC direct) je satelitni platforma drive UPC Direct,ktera ma na nasem a slovenskem trhu dlouhou tradici uzivatelum poskytuje vlastni prijimace,ale nic jim nebrani mit i svoje ma nekolik variant moznosti predplatneho smlouva na trhu jsou ale i predplacene karty v soucastnosti pouziva pro sve sireni druzici Thor 0.8W drive to byla Astra 19.2E system kodovani je Irdeto2,ktery je pomoci karet ICE kompatibilnich pro zarizeni se cteckou cryptoworks CAID:0D97 dale pouziva system nagravision3 pouze na prijimacich zapujcenych Freesat,pokud si poridite Freesat automaticky dostanete ICE kartu,ktera vam bude fungovat jak v modulech a zarizenich Irdeto2,tak i v zarizenich,ktere maji ctecku cryptowokrs a hlavne tyto karty vam budou fungovat ve vsech prijimacich co maji Univerzalni ctecku karet napr. Linux Enigma,ARIVA,Opticum,AMIKO a mnoho dalsich....

Freesat (UPC direct) zarazuje do sve nabidky novy HDTV program a to "Slovak Sport TV2 HD" tato stanice vysila stejny obsah jako uz vysilana "Slovak Sport TV2 SD" samozrejme u HD kanalu Slovak Sport je uplne jina technicka kvalita obrazu, tento kanal vysilaji jeste platformy Nova Digi TV a MagioSat,ktere vlastni spolecnost Slovak Telecom,tento kanal bude poskytovan pouze pro zakazniky z Ceske republiky,pro Slovensko si udrzuje vyhradni zastoupeni pro tento kanal prave Slovak Telecom v dobe uverejneni tohoto clanku jeste nebyl kanal "Slovak Sport TV2 HD" dostupny.

Jako dalsi novinkou od 11.8.2014 ktera ma tak troskou souvislost s pridanim kanalu Slovak Sport TV2 HD,je zmena parametru nekolika dalsich HDTV kanalu,souvislost je v tom ze se pouziva stejny transporder a tyka se kanalu Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Nat Geo HD, HBO HD parametry transporderu: 11977Ghz,H,30000,3/4,DVB-S2 pro prijem kanalu je samozrejme potreba mit HDTV prijimac a zaplaceny dany balicek kanalu....tj. Freesat HD,pro HBO HD je to HBO Maxpak...

Pouzivany transporder je sdileny se spolecnosti Slovak Telecom,tim se znacne usetri kapacita,jako posledni novinka je ze kanaly pouzivaji format MPEG-4/HD (H.264) a zvuk je šířen v AAC.V dobe uverejneni tohoto clanku jiz fungoval kanal Eurosport HD,chodi pouze ECM aktivacni instrukce EMM zatim nejsou zapojene.



Naposledy upravil admin dne út září 08, 2015 2:31 pm, celkově upraveno 3 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 3:34 pm    Předmět: Citovat

Momentalne jsou jiz vsechny uvedene kanaly dostupne na kartach Freesat Cryptoworks CAID: 0D02 ,co se tyka novych karet ICE CAID: 0D97 tam dle informaci zatim ne...tak nebo tak momentalne je u vsech novych kanalu misto zvuku AAC pouzivan standartni MPEG pravdepodobne ze AAC zvuk nebyl podporovan na nejaky prijimacich v tom opet musim pochvalit prijimace se systemem Linux, kdy konkretne na prijimaci AZBox ELITE stacilo vymenit emulator za jiny a kanal se zvukem AAC fungoval bezproblemu, bohuzel prijimace ktere maji standartni firmware a zvuk AAC u nich nebyl podporovat, tam maji smulu, ale prijimace ktere maji otevreny system Linux (Enigma) s tema se v 95 procentech da vzdy neco udelat (nove ovladace,jiny emulator...)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
boy



Založen: 20.6.2007
Příspěvky: 533

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 7:22 pm    Předmět: Citovat

výše zmíněné,teda aspoň u mě jede i na ICE ...
_________________
DM500s,P6010,Illusion m5 combo,Xtrend6000,Xtrend 9200,motor Digipower,parabola 80cm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 8:15 pm    Předmět: Citovat

co se tyka zvuku u uvedenych kanalu,tak u vsech je jiz odpojeny AAC,ktery delal problemy na nekterych prijimacich,momentalne se pouziva MPEG na kanale HBO HD se pouziva AC3.Aktualni setting pro Enigmu2 ve kterem jsou zminovane programy (vcetne skylink) najdete na tomto odkazu:

http://upload.gsmobil.net/Linux%20Plugins/setting_enigma/

aktualizovane setting jsou dva a to pro motor a pro 4/1 - Astra 19.2E,Hotbird 13E,Astra 23.5E a Thor 0.8W
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 12:03 am    Předmět: vymena karet 0D02 Citovat

Paket Freesat prave dokoncuje vymenu starych karet cryptoworks 0D02 (odpojovani techto karet jiz take probiha) za nove karty typu ICE CAID 0D97 pokud pouzivate prijimace Linux (enigma2) tak u nekterych bude potreba udelat uprava konfiguracnich souboru to se tyka hlavne pluginu oscam, pripadne mozna v nekterych pripadech i nahrazeni stare verze oscamu za novou, pokud jde o oblibeny emulatro CCcam,zde je nutne nainstalovat nejnovejsi ver. CCcam_2.3.0 ,nove karty podobne jako u systemu skylink CAID 0D96 funguji az na male vyjimky v prijimacich se systemem cryptoworks,tak i v novych Irdeto prijimacich,nebo modulech ,ktere pouziva paket skylink samozrejme velkou vyhodou paketu Freesat je naprosta svoboda pri vyberu prijimace tzn. ze i novy zakaznici dostanou kartu ICE, ktera funguje v nasich oblibenych Linuxovych prijimacich pripadne v prijimacich,ktere maji univerzalni ctecku karet.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 2:29 pm    Předmět: Citovat

Freesat se rozsiril o dva nove kanaly SlagrTV a TVLux tyto kanaly jsou jiz dostupne zakaznikum Freesat stare CAID 0D02 neni k temto novym kanalum pripojeno,dale se Freesat rozsiri o stanice Sport1 HD a JednotkaHD,kdy Sport1 HD je jiz delsi dobu siren pro madarsky trh a tudiz byl dostupny i klientum ceske Freesat .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2015 1:37 pm    Předmět: Jednotka HD Citovat

Do kanalu Jednotka HD je jiz pripojeno nove kodovani Freesat 0D97 a kanal je dostupny zaznikum Freesat,ktere pouzivaji novou kartu prametry jsou DVB-S2,12053Mhz,30000,H,3/4 kanal vysila ve fullHD s rozlisenim 1920x1080
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po září 07, 2015 4:59 pm    Předmět: MTV Music - aktualni setting E2 Citovat

Kanal MTV Music 24 momentalne funguje spravne pouze na nekterych prijimacich v podstate na Linux Enigma2 (1) nefunguje spravne tj. neni zvuk a je trhany obraz,ale napriklad na prijimaci ARIVA nejsou s timto kanalem zadne problemy SID a vsechny parametry jsou nastavene spravne cca 10 dni nazpatek fungoval tento kanal spravne i na Enigma2 prjimacich paramtery jsou DVB-S,12111Mhz,28000,3/4,V v tomto transpordetu vysilaji jeste jine kanaly u techto kanalu neni zadny problem...je otazkou jestli s tim freesat neco udelat...

Na http://upload.gsmobil.net/Linux%20Plugins/setting_enigma/ najdete aktualni setting pro prijimace Linux Enigma2,kde jsou vsechny nove pridane stanice na Freesatu je krome novych stanic i stanice DOQ tato dokumentatni stanice byla pred nejakou dobou soucasti ceske freesat,momentalne znovu tento kanal pouziva i ceskou audio stopu a je tudiz v cestine (bohuzel EPG je v madarstine),proto je take zarazen do prehledu oblibenych,dale jsou pridany vsechny kanaly MTV a provedene drobne upravy vsech kanalu Freesat.


Naposledy upravil admin dne čt září 17, 2015 5:06 am, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 2:20 pm    Předmět: CT2 HD Citovat

Stanice Sport1 HD ktery mela zaradit Freesat do sve nabidky zatim nebude z duvodu autorskych prav a sirenim tohoto kanalu,jak bylo napsano tento kanal jiz vysila pro madarskou Freesat parametry DVB-S2,12034Mhz,30000,V,3/4 a je dostupny i uzivatelem ceske Freesat co maji vlastni satelitni HDTV prijimac.

od 1.10.2015 by mel Freesat zaradit dalsi kanal HDTV a o cesky CT2 HD parametry DVB-S2,11977Mhz,H,30000,3/4 ted je tento kanal soucasto DigiTV da se predpokladat ze spoluprace s DigiTV bude pokracovat a dojde ke sdileni vice kanalu mezi Freesat a DigiTV.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 4:59 am    Předmět: Conax 0B02 Citovat

Freesat pridal novy CAID a to Conax 0B02 ohledne nabizeni novych HDTV prijimacu,ktere budou mit tuto ctecku integrovany otazka je jake duvody vedou Freesat prave k systemu Conax muze to byt z duvodu licence samotneho systemu nakupu levnych HDTV prijimacu Rumunsky FocusSat....ja otazkou jestli budou tyto karty parovane jako je tomu u nagravision predpokladam vzhledem k FocusSat ze karty parovane nebudou a tedy budou fungovat v podstate v kazdem prijimaci s unicteckou.

Freesat (UPC DTH) v soucastne dobe pouziva tyto systemy

- Cryptowoks CAID: 0D02 (bude odpojen u novych kanalu neni aktivni)
- Irdeto/ICE CAID: 0D97,0653 (nahrada za cryptoworks)
- Nagravision CAID: 1815
- Conax CAID: 0B02


Jinak byl opraven kanal MTV Music 24 opet funguje bezproblemu na vsech prijimacich...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st září 30, 2015 3:48 am    Předmět: Markiza HD Citovat

A mame tu dalsi rozsireni Freesat k 1.10.2015 bude zarazen kanal CT2 HD a spolu s nim bude zarazen dalsi program v HDTV a tim je Markiza HD parametry DVB-S2,12054Mhz,H,30000,3/4 kanaly uz jsou uvedene v oficialnim seznamu frekvenci FreeSAT platnych prave k datumu 1.10.2015

Nove kanaly jiz vysilaji Smile Aktualni setting pro Enigma2 Linux prijimace najdete na znamem odkazu http://upload.gsmobil.net/Linux%20Plugins/setting_enigma/ pridan program CT2 HD a Markiza HD paketu Freesat...momentalne muzeme pres novou kartu Freesat prijimat 25 HDTV kanalu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 4:24 am    Předmět: Conax Citovat

Nove prijimace Conax se jiz davaji prvnim zakaznikum platformy Freesat v podstate jiz ted nedostanete klasicky SD prijimac,ale pokud si objednate Freesat s prijimacem dostanete prave ten na Conax dle poslednich informaci jsou bohuzel prijimace sparovane s konkretni kartou....pokud mate ale vlastni prijimac je mozno si objednat samotnou kartu v tom pripade dostanete kartu ICE,ktera funguje v kazdem oblibenem prijimaci s univerzalni cteckou,informace o parovani karty Conax neni zatim overena,ale podle poslednich zprav tomu tak je....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 4:22 pm    Předmět: Freesat HBO,HBO HD vikend zdarma Citovat

Vsichni zakaznici platformy Freesat budou mit cely vikend kanaly HBO, HBO HD zdarma tj. od 23.10.2015-26.10.2015 hodne se o tom diskutuje,ale mozna hodne lidi netusi ze je prolomen system PowerVu pomoci,ktereho dle overenych zprav je mozno tyto kanaly prijimac v ramci emulace pres druzici Amos 4W staci mit oblibeny a levny prijimac Spark vice informaci na http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=8256 mimo to tam vysila jeste HBO2, HBO Comedy a Cinemax 1 a Cinemax 2....

Upozornění: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:31 pm    Předmět: Sport1 HD CZ u Freesat zatim nebude Citovat

Dle informace je zarazeni sportovniho kanalu Sport 1 HD u platformy Freesat odlozeno, kanal uz na druzici Intelsat 1W ale vysila parametry DVB-S2,12723Mhz,V,26666,2/3 ale zatim pouze pro potreby Nove Digi TV CAID: 1882 ,CAID Freesat nejsou zapojene avsak Madarskou mutaci kanalu Sport 1 HD je dostupna i klientum Freesat CZ samozrejme s predplacenym balickem a vlastnim prijimacem najdeme ji na DVB-S2,12034Mhz,30000,3/4,V
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4261
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 4:58 pm    Předmět: Freesat STV1 pro CR Citovat

Tak uz i platforma Freesat se chysta omezit sportovni prenosy pro CR jde na to trosku jinak nez napr. Skylink, ktery to vyresil ze v zakaznicke zone muzeme snadno zmenit region na SK a tim pristup u kanalu STV i po dobu trvani sportovnich utkani u Freesat tomu tak nebude platforma Freesat spustila novou virtualni pozici STV1 (Jednotka) parametry:

DVB-S,11804Mhz,V,28000,7/8

service ID: 30306 (SK region) / 30319 (CZ region)
video PID: 351
audio PID: 364 slovensky

Tato nova pozice bude aktivni jen u poradu,ktere je mozne vysilat do CR ovsem dalsi otazkou je jestli se to bude tykat pouze dotovanych boxu co dodava Freesat a na individualnich to pojede bezproblemu v plnem rozsahu i pro CR to ukaze cas...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Cry*tow*rks (Irdeto) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní