Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní
Obsah fóra satelit satelit
forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Novinka od německého výrobce Octagon nejlevnější přijímače Enigma2.

KODI 18.6 - Skylink Live TV

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ostatní přijímače a pluginy Linux
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
admin
Site Admin


Založen: 14.10.2004
Příspěvky: 4489
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2020 1:31 am    Předmět: KODI 18.6 - Skylink Live TV Citovat

Nove firmware OpenATV 6.3 a 6.4 prinaseji posledni verzi oblibeneho pluginu KODI 18.6 leia, je urcena pro prijimace s procesorem Huawei Hi3798MV200 v nasem pripade je to Octagon SF8008 (Combo, Twin) a ZGemma H9 (Combo, Twin). Octagon SF8008 ma jeste k jeste plnou podporu MPEG-DASH (podpora Youtube v HDTV 4K formatu).

Po nainstalovani teto nove verze KODI 18.6 budete mit pristup k nejnovejsim repozitarum, vcetne Skylink Live TV tato sluzba byla otestovana jak na prijimaci Octagon SF8008 a ZGemma H9, kdy staci zadat vase udaje (cislo karty a heslo), po tomto kroku se stahne Widevine a muzete sluzbu pouzivat. Mate pristup jak k Live vysilani (Zivemu vysilani), tak k Archívu a take ke knihovne:



po spusteni dane polozky se vam vypise nabidka kanalu u ziveho vysilani budete mit vlevo jeste EPG daneho kanalu, pro archiv nabidku celeho tydne a pro knihovnu nabidku zanru.



Po spusteni kanalu, nebo videosouboru z archivu, knihovny se vam stream za cca 2-3 vteriny spusti u ziveho vysilani se po stisku info vypise EPG daneho kanalu u knihovny, nebo archivu muzete video libovolne posouvat dopredu, nebo vracet dozadu:



Krome repozitare Skylink Live TV zde najdete i ruzne dalsi zajimave repozitare jako je treba Netflix, HBO GO atd.... myslim, ze KODI 18.6 udela z vaseho satelitniho prijimace skutecne multimedialni centrum, ve spojeni s Enigma2 a pluginy CZ/SK Archiv, Mediaportal, Youtube, CSFD, HBBTV je to vic jak obycejne multimedialni centrum.

Vsichni, kdo si poridi, nebo uz maji prijimac od GSMOBIL.net, maji tyto vsechny pluginy uz nainstalovany v prijimaci, vcetne oblibenych repozitaru. A ty, co maji prijimace uz koupene, tak pomoci online podpory viz. aktualizacni server https://shop.gsmobil.net/?p=p_44 si muzou snadno tento prednastaveny firmware nainstalovat do prijimace.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra satelit -> Ostatní přijímače a pluginy Linux Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
Skylink | Freesat | PODPORA | Servis Elektroniky | Satelitní Obchod | Hlavní