|
satelit forum vyjadřuje názory uživatelů gsmobil.net s tímto forem nemá nic společného
|
Novinka od německého výrobce Octagon nejlevnější přijímače Enigma2.
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zbeed
|
Zaslal: so květen 21, 2022 7:47 am Předmět: zapamatování přihlašovacích údajů - Octagon |
|
|
Ahoj, mám Octagon SF8008 mini a nevím, zda je možné někde uložit přihlašovací údaje k účtům např. iprima.cz. Po každém vstupu do iprima (přes "červené tlačítko") to chce údaje zadat znovu. Pohledával jsem forum a nikde jsem to neobjevil, tak se omlouvám pokud už to tu někde je... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin

|
Zaslal: ne květen 22, 2022 12:22 am Předmět: |
|
|
Ano je to tak, na druhou stranu tam není zadna reklama pri prehravani videosouboru. Doporucuji misto HBBTV pouzit plugin CZ/SK Archiv, je to v podstate uplne stejne, tam staci zadat jenom prihlasovaci udaje jednou, jako bonus jsou i zde vsechny videsoubory bez reklam a navic se daji stahnout na HDD.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zbeed
|
Zaslal: ne květen 22, 2022 5:32 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď, tohle používám, znám to. Mě šlo vysloveně o to "červené tlačítko", žena manželka ho má oblíbené a cokoliv dalšího je prostě složité...
Holt se to bude muset naučit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|